Teresa Stachurska
Go
|
Wysłałam.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa wstawiłam ten sam link w wątku z grypą, a potem zauważyłam Twój. PS. Jeśli udowodnią winę koncernom farmaceutycznym - to może bardzo zmienić nastawienie ludzi do "świata medycyny", a nawet jeśli nie udowodnią (eksperci mągą znaleźć dowody na "niewinność"), to też już podejrzenie i nieufność pozostanie.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dzięki, Reniu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tobie dzięki..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kiedyś do stojącej obok zafrasowanej znajomej w pełnym ludzi pokoju w biurze wysłałam sms-a z propozycją: Alu, uśmiechamy się? Teresa Była zadowolona, ja też. I tu też tak wyszło
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Właśnie. Działa
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wczoraj na te adresy wysłałam krótkie listy o DO - nie wiem czy to coś da, ale może jak podobnych pism będzie więcej, to jakiejś reakcji się doczekamy.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pięknie, Reniu. Nie mówić/pisać to się godzić na to co jest.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz rację, chociaż ja długo czekałam na "natchnienie"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W mojej poczcie mailowej są dwie odpowiedzi z Kancelarii Ministerstwa Zdrowia. Temat brzmi - Przeczytano, a załączników nie mogę otworzyć, chyba nie mam odpowiedniego programu. Jutro mojego syna "zatrudnię" do rozszyfrowania tej wiadomości. Dobrze, że w ogóle przeczytali..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
O, bardzo jestem ciekawa. Mnie się nie zdarzyło odpowiedzi z MZ, czy NFZ dostać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś się zaczyna poprawiać..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może masz lekką rękę? Pisz częściej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będę pisać, aż zrobią na mój adres "ignoruj"..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Na mój nie zrobili. Może nie wypada? Taki pozór.
Choć nie edukować się wpada... Dr Kwaśniewski wie jak bardzo: szeroko i głęboko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W mojej poczcie mailowej są dwie odpowiedzi z Kancelarii Ministerstwa Zdrowia. Temat brzmi - Przeczytano, a załączników nie mogę otworzyć, chyba nie mam odpowiedniego programu. Jutro mojego syna "zatrudnię" do rozszyfrowania tej wiadomości. Dobrze, że w ogóle przeczytali.. W tych załącznikach są same adresy mailowe tak, że myślę, że odpowiedź jest tylko z "automatu", a czy ktoś to przeczytał nie wiadomo..
|
|
|
|
|
|
|
|