renia
|
Wysłałam ponownie, zobaczę czy kiedyś doczekam się odpowiedzi konkretnej.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jednym słowem ściana? Zobaczymy. Może na dniach przyjdzie coś więcej?
Jeśli nawet w MZ uważają, że obywateli można ignorować, to obywatele nie muszą się z tym zgadzać i mają prawo oczekiwać dobrego obyczaju przynajmniej. Jo?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dostałam odpowiedź na mojego maila z Narodowego Funduszu Zdrowia. Przynajmniej napisali do kogo można się zwróć. Będę próbować pukać do wszystkich drzwi po kolei. Aż mnie oknem wyrzucą.. Oto odpowiedź: Witam, Przedmiotowa sprawa jest poza kompetencjami Narodowego Funduszu Zdrowia. Proponuję sprawę przesłać do Agencji Oceny Technologii Medycznych. Poniżej przesyłam kontakt. Z poważaniem Lidia Jasik ST. Specjalista Infolinia Centrala NFZ Agencja Oceny Technologii Medycznych Al. Lotników 22 02-668 Warszawa godziny pracy: poniedziałek - piątek od godz. 8.00 do godz. 16.00 Jak nas znaleźć? - mapka Sekretariat tel. +48 22 56 67 200 tel. +48 22 56 67 208 fax +48 22 56 67 202 adres email sekretariat@aotm.gov.plRachunek bankowy PKO BP S.A. 15 O/Warszawa 93 1020 1156 0000 7802 0099 4046 Najważniejsze, że mam nr konta..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, jak będziesz tam pisać nie zapomnij podać własnego konta, a nawet kilku kont: rodziny i przyjaciół oraz obowiązkowo konto OSBO
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zapisałam adres AOTM .
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Gdybyś też wysłała - to szansa na wygraną wzrosłaby dwukrotnie.. Mówią, że dwie damy to tłum, a z parasolką - uzbrojony...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Mówią, że dwie damy to tłum, a z parasolką - uzbrojony... A dwie damy, z dwiema parasolkami, to już oddział zbojny
|
|
|
|
|
|
|
|