|
Dasna
Gość
|
:)MaseĹko jest pycha. Kurka wodna, przeczytaĹam teraz o statynach ( przedtem nie czytaĹam tylko uwierzyĹam reklamie) to dopiero moĹźna sobie zaszkodziÄ.Dlaczego nie podaja skutkĂłw ubocznych. Jak komu nie potrzeba , to okazuje siÄ ,Ĺźe nie powinien ich w ogĂłle przyjmowaÄ , ani grama.PrzeczytaĹam , Ĺźe generalnie sÄ
to leki .To po kiego grzyba pakujÄ
 je jeszcze do margaryny? cyt.z Wikipedii "sÄ
dobrze tolerowane,a ich najpowaĹźniejszym dziaĹaniem niepoĹźÄ
danym jest miopatia"
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Gość
|
A co proponujesz.. Â No nie gĹosowaÄ i nie podnosiÄ rÄcy bo to i tak oczywiste co siÄ woli.Â
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
No nie gĹosowaÄ i nie podnosiÄ rÄcy bo to i tak oczywiste co siÄ woli. OczywiĹcie,Ĺźe na tym Forum wszyscy RamÄ stosujÄ
Ja Ĺaciate od dawna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co proponujesz..  No nie gĹosowaÄ i nie podnosiÄ rÄcy bo to i tak oczywiste co siÄ woli. Czyli masĹo do woli..
|
|
|
|
|
|
|
krista
Gość
|
ja kupujÄ ĹoseĹkowe, a i tak trochÄ na mangaryne zalatuje Jakiej marki jest najlepsze? , taki wybĂłr a wszystkie czuÄ margarynÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Lurpak, jest ponoc najlepszym maslem swiata. Tak mowia polskie reklamy. " sponsorem programu jest maslo Lurpak-najlepsze maslo na swiecie" Faktem jest, ze maslo jest super.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ja kupujÄ ĹoseĹkowe, a i tak trochÄ na mangaryne zalatuje Jakiej marki jest najlepsze? , taki wybĂłr a wszystkie czuÄ margarynÄ
. Ja kupujÄ oseĹkÄ gĂłrska i ona nam bardzo smakuje. Ale nie mam pojÄcia czy we wszystkich mleczarniach robiÄ
jednakowÄ
? No i teĹź to moĹźe byÄ kwestia przyzwyczajenia.. http://www.e-piotripawel.pl/zakupygdansk/index.php?js=1
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
No prosze
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A czy taki haj, daje jakiĹ haj? W sensie czy trochÄ "klepie" czy tylko "dymi"..?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poszukiwaniem nowych lekĂłw powinni zajmowaÄ siÄ naukowcy nie powiÄ
zani finansowo z farmacjÄ