Teresa Stachurska
Go
|
Bardzo dobrze, że OSBO siię zdecydowało na tę inicjatywę. Przyjemnie widzieć tylu zadowolonych ludzi i to z jednego powodu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niektóre filmy mają już ponad osiemset wyświetleń..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ciąg dalszy nastąpi, bo materiałów jest bardzo dużo! To wspaniale, że zarejestrowano tyle godzin z Konferencji Optymalnych!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ciąg dalszy nastąpi, bo materiałów jest bardzo dużo! To wspaniale, że zarejestrowano tyle godzin z Konferencji Optymalnych! Pewnie, że tak Przecież mogło zdarzyć się, że tych materiałów by nie było.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Może jednak szkoda, że Tata definitywnie postanowił po przekroczeniu siedemdziesiątego roku życia się nie udzielać więcej publicznie? Jedyny wyjątek zrobił półtora roku temu dla zaprzyjaźnionej Pani Red. z TVN - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=858 - co mnie bardzo zdziwiło, bo zawsze od lipca 2007 roku odmawia wszelkich wywiadów i wystąpień publicznych! PS "surówki" nagrali kilkadziesiąt minut, a co puścili? Wyrwane z kontekstu zdanie, że " owies jest niejadalny"!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mogli to koniowi powiedzieć na ucho..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pewnie, że szkoda. Mój dziadek do 70 roku życia pracował na 1,5 etatu, a potem jeszcze przez 5 lat na 0,5. Za poprzedniego ustroju. Prof. Kowalik ur. w 1926 roku wydał w 2009 roku ważną książkę ( www.polskatransformacja.pi), a prof. Modzelewski ur. 1937 pisze, wydaje, udziela wywiadów. O prof. Bartoszewskim ur. 1922 każdy wie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jak zwykle nie ma tego złego... Nawet ta krótka wypowiedź, da do myślenia komu trzeba, a resztę szczęśliwie odstręczy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może dr. Kwaśniewski też pisze, tylko nie chce już udzielać wywiadów?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może jednak szkoda, że Tata definitywnie postanowił po przekroczeniu siedemdziesiątego roku życia się nie udzielać więcej publicznie? Jedyny wyjątek zrobił półtora roku temu dla zaprzyjaźnionej Pani Red. z TVN - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=858 - co mnie bardzo zdziwiło, bo zawsze od lipca 2007 roku odmawia wszelkich wywiadów i wystąpień publicznych! PS "surówki" nagrali kilkadziesiąt minut, a co puścili? Wyrwane z kontekstu zdanie, że " owies jest niejadalny"! Nie można tego wywiadu od pani redaktor dostać i zamieścić na you tube? Reniu, cudne
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak zwykle nie ma tego złego... Nawet ta krótka wypowiedź, da do myślenia komu trzeba, a resztę szczęśliwie odstręczy... Nawet ostra krytyka daje dużo do myślenia ..komu trzeba..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"nie udzielać się publicznie" - nie znaczy - " nic nie robić". Tata w dalszym ciągu udziela konsultacji lekarskich i sporo pisze. Chwilowo - DO SZUFLADY...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak tylko coś się ukaże - to pójdzie jak "świeże bułki"..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Porównanie nieadekwatne..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
"nie udzielać się publicznie" - nie znaczy - " nic nie robić". Tata w dalszym ciągu udziela konsultacji lekarskich i sporo pisze. Chwilowo - DO SZUFLADY... Jestem zdania (czyli jak to się mówi - mam zdanie odrębne) że przede wszystkim w obecnym czasie te publiczne są istotne. Pan nie może nagrać kilku fajnych wywiadów i wykładów? Przecież ciekawych spraw do opowiedzenia Pan dr Jan Kwaśniewski ma z pewnością mnóstwo. Z drugiej strony, jeśli Doktor tak chce to ma prawo i nie mnie zgłaszać wnioski w tej sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jak tylko coś się ukaże - to pójdzie jak "świeże bułki".. Pójdzie jak złoto
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem zdania (czyli jak to się mówi - mam zdanie odrębne) że przede wszystkim w obecnym czasie te publiczne są istotne. Pan nie może nagrać kilku fajnych wywiadów i wykładów? Przecież ciekawych spraw do opowiedzenia Pan dr Jan Kwaśniewski ma z pewnością mnóstwo.
Z drugiej strony, jeśli Doktor tak chce to ma prawo i nie mnie zgłaszać wnioski w tej sprawie.
Ja się nie dziwię - skoro te wywiady przekrecają, że tylko o owsie można się dowiedzieć i jeszcze z zastrzeżeniem, że po latach może miażdżyca się rozwinąć..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak tylko coś się ukaże - to pójdzie jak "świeże bułki".. Pójdzie jak złoto Tak znacznie lepiej..
|
|
|
|
|
|
|
|