Teresa Stachurska
Go
|
Na początek do Ciechocinka.. Zapowiada się świetna, świetlana przyszlość I o to chodzi
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
w wyniku podziału sześciowęglowej czasteczki glukozy na dwie cząsteczki trójwęglowe, zwane tóglicerydami ... To się pirogronian nazywa... - tak dla porządku PS dla przypomnienia - na pirogronianie kończy się rozkład glukozy (cukrowców) zwany glikolizą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
w wyniku podziału sześciowęglowej czasteczki glukozy na dwie cząsteczki trójwęglowe, zwane tóglicerydami ... To się pirogronian nazywa... - tak dla porządku PS dla przypomnienia - na pirogronianie kończy się rozkład glukozy (cukrowców) zwany glikolizą. Dziękuję. Postaram się zapamiętać..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZV0lR0ZO6jg - rada dla "perukowców", którzy "zrozumieli", że "Kwaśniewski zaleca 200g" - niech trzymają się od Diety Optymalnej jak najdalej... PS wyznawcy "formuły 200" kiepsko kończą!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz wiem - skąd wzięła się ta "magiczna" liczba 200. Ze złej interpretacji słów dr.Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobrze się tego słuchało. Dr. Kwaśniewski, praktycznie cały czas, mówił z pamięci.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pan Krasnowolski bardzo dobitnie mówi o tym, co myśli o lekarzach - o łamaniu przez nich przysięgi Hipokratesa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na reszcie "admin" zaprezentował się nam osobiście..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Fantastycznie przedstawiony problem cukrzycy. Podeślę ten link Mamie, która mnie nie chce zrozumieć. Może kiedyś do niej dotrze prawda. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wyślę ten link do MZ i NFZ. Chyba, że już go widzieli.., ale dobrego nigdy za wiele.
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
ja nie dostrzegłam tremy, natomiast bardzo ujmującą barwe głosu....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dr. Pala w bardzo jasny sposób wyjaśnia, dlaczego na niektórych DO nie działa. Okazuje się, że ci, którzy otrzymują gotowe, wyliczone posiłki optymalne, zdrowieją praktycznie wszyscy, a ci, którzy mają stosować Dietę Optymalną sami w warunkach domowych - to albo nie potrafią jej prawidłowo zastosować, albo nie chce im się "bawić" z ważeniem i liczeniem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Normalnie "cuda".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Otóż to, Reniu, a Ministerstwo Zdrowia i NFZ ? Czeka aż im się woda w ustach zagotuje?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo na zimny prysznic..
|
|