Iga
Go
|
O widzisz Gwidon! Można liczyć na Ciebie. Wszystkiego najlepszego. PS.Ja niedługo będę "odpalać" tort z dziewięcioma świeczkami.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Wracając do YT - wkrótce wystąpienie Dr-a Kwaśniewskiego w Jaworznie z okazji 10 rocznicy powstania OSBO. I wiele innych niepublikowanych materiałów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to w Święta nie będziemy się nudzić..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Wracając do YT - wkrótce wystąpienie Dr-a Kwaśniewskiego w Jaworznie z okazji 10 rocznicy powstania OSBO. I wiele innych niepublikowanych materiałów.
...wspaniala wiadomosc...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...to zalezy,kto byl niegrzeczny u tego sie nie zatrzyma ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Wszystko to wyjaśnia.. Moje dzieci dostały prezenty, a ja nie.. Ale w przyszłym roku znowu będzie i wszystko się może zmienić.. Reniu, ja też nie dostałam dzisiaj prezentu Miałam chociaż nadzieję, że przyjdą dzieci i dobiorą prezenty przygotowane dla nich, ale gdzie tam... Syn z narzeczoną pojechali do jej rodziny, a córka zapowiedziała się dopiero na jutro W tej sytuacji powiedziałam: bez łaski A prezenty zachowam do gwiazdki - Mikołaj chodził dzisiaj i już
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A wiesz, że mi wstyd.. ja nic nie kupiłam na Mikołaja wnukowi.. no jakoś nie pomyślałam.. Kupię na Boże Narodzenie większy prezent, a i bez okazji też mu drobiazgi kupuję..Jutro jakąś zabaweczkę mu podaruję, żeby mieć spokojne sumienie.. A, mówiąc szczerze, to ja już nie pamiętam kiedy ostatnio dostałam prezent na Mikołaja.. chyba jak byłam dzieckiem.. PS. Daj im prezenty jutro..nie bądź taka..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A wiesz, że mi wstyd.. ja nic nie kupiłam na Mikołaja wnukowi.. no jakoś nie pomyślałam.. Kupię na Boże Narodzenie większy prezent, a i bez okazji też mu drobiazgi kupuję..Jutro jakąś zabaweczkę mu podaruję, żeby mieć spokojne sumienie.. A, mówiąc szczerze, to ja już nie pamiętam kiedy ostatnio dostałam prezent na Mikołaja.. chyba jak byłam dzieckiem.. PS. Daj im prezenty jutro..nie bądź taka.. Osobiście prezentów się nie spodziewałam, toć Mikołaj jest dla dzieci Ale miałam nadzieję, że przynajmniej dzieci przyjada i odbiorą swoje prezenty NIE DAM JUTRO
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Prezenty dla naszych najbliższych powinny zawsze być "szczególne", powinny w swoim przekazie odzwierciedlać nasze uczucia. W tym roku miałam wielką przyjemność zrobić piękny prezent mojej pierwszej, przepięknej, najukochańszej wnusi Dzięki temu, że przyszła na świat, inne dzieci będą mogły się cieszyć jej wkładem w remont Oddziału Pediatrii Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Kupiłam jej misia, szczególny prezent z fundacji TVN na pierwszą gwiazdkę Wszystkim forumowiczom życzę przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń w tym magicznym dniu 6 grudnia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję wymarzonej wnusi..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Wielkie "dzięki" Już ma miesiąc i tydzień i cudownie się uśmiecha na mój głos
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...to ja wam dam prezenty mikolajkowe starczy dla wszystkich ... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
...to ja wam dam prezenty mikolajkowe starczy dla wszystkich ... Gwidon, kochany jesteś Wybieram ten najmniejszy I dziekuję
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..boję się, że wybiorę ten sam..
|