admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adminie" - jesteś super.. nowy kanał też..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Świetne Bardzo dziękuję za ten prezent.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Też dziękuję i inicjatywę popieram. Czy nie można wzmocnić sygnału słyszalności? Z laptopa max pozwala ledwie słyszeć o czym mówi się z ekranu. Obejrzałam wszystkie trzy filmiki, a sygnalizuje się ich osiem - gdzie pozostałe?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
To dopiero wstępne próby do oceny... Wszelkie uwagi wskazane!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dobrze że są. A im ich będzie więcej tym lepiej. Lepiej by pokazać jak najwięcej ludzi, ich twarzy, ich głosów w sprawie, samodzielnie referujących korzyści, doświadczenia, także trudności. Mówienie o trudnościach jakoś je... rozbraja, czyli jest pomocne i to się samo dzieje w ciele, że tak powiem.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Obejrzałam wszystkie trzy filmiki, a sygnalizuje się ich osiem - gdzie pozostałe? Teresa, kliknij u góry we wszystkie przesłane i zobaczysz osiem filmików.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet jeśli na YouTube wpisze się hasło Optymalni i kliknie, to pokaże wszystkie filmy.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Obejrzałam wszystkie trzy filmiki, a sygnalizuje się ich osiem - gdzie pozostałe? Teresa, kliknij u góry we wszystkie przesłane i zobaczysz osiem filmików. Faktycznie. Obejrzałam wszystkie. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wystąpienie doktora - wspaniałe.
Tylko żeby głośniej było. Ewa (nasza) na radiownet.pl jakoś tę słyszalność zdołała poprawić.
Pokolportuję te filmiki!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"adminie" - jesteś super.. nowy kanał też.. To nie moja zasługa! To Pan Adam Jany - Prezes OSBO - Organizacji Pożytku Publicznego! PS a plików będzie kilkaset!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale i tak nic nie odwołuję.. Pan Adam Jany też jest super..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
O tak - to wyjątkowy Człowiek pod każdym względem!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pan Adam Jany dowie się, że słabo te filmy słychać?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Pani Tereso, proszę sobie sprawdzić ustawienia głośności we własnym kopmuterze, bo u mnie nie ma żadnych problemów z głośnością dźwięku!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobrze, że dałaś te filmy. Z przyjemnością je ponownie obejrzałam i posłuchałam dr Kwaśniewskiego. Mówi bardzo zwięźle i rzeczowo np.to:.. gdyby zalecenia lekarzy były słuszne, to by ludzie tak nie chorowali.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Nie raz szukałam na you tube coś na temat diet optymalnej i w końcu się doczekałam...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Tak to wygląda - http://www.radiownet.pl/radio/wpis/1820/ . Jakieś wnioski? Co do glośności laptopa to co mianowicie w przypadku akurat tych filmów mam sprawdzić, jeśli inne audiovido odbiera dobrze, a czasem muszę przyciszać?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Co do glośności laptopa to co mianowicie w przypadku akurat tych filmów mam sprawdzić, jeśli inne audiovido odbiera dobrze, a czasem muszę przyciszać? A w takim przypadku - to nie wiem... Jednak wszytkie uwagi tu zamieszczone trafią do Prezesa - o głośności też.
|
|
|
|
|
|
|
|