renia
|
Dziękuję. Tak przypuszczałam, bo Wałęsa tak się roztył i rozchorował, co nie wskazuje nastosowanie DO. Co prawda, na filmach było sporo osób z nadwaga, ale sądzę, że były to osoby dopiero zainteresowane, między innymi z tego względu, DO - jak również mogły być to osoby przerywające dietę, albo jedzące prawidłowo, a nie uprawiające żadnych ćwiczeń fizycznych.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W sumie najważniejsze jest zdrowienie na DO, a chudnięcie to tylko "skutek uboczny".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to mam na wieczór fajny seans filmowy..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Będzie więcej!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Już się nie mogę doczekać wieczora Widzę filmy, o które prosiłam - dzięki i wiele filmów, których jeszcze nie widziałam.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
jak nie jedzą to chudną, łyżeczka ziemniaków..... to było nie złe
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
jak nie jedzą to chudną, łyżeczka ziemniaków ... Ta pani zapomniała dodać, że - "koniecznie na surowo i tak ze "30g", a najlepiej 3,5"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będzie więcej! No to super. Tak się zastanawiałam, czy szłoby tak ten kanał ustawić, żeby na hasło "dieta" też się pojawiał - jako Dieta Optymalna. Słowo "Optymalni" większość osób nie zna, a diety są na topie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będzie więcej! Pewnie po kwietniowym Zjeździe Optymalnych, też się pojawi.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Tak się zastanawiałam, czy szłoby tak ten kanał ustawić, żeby na hasło "dieta" też się pojawiał - jako Dieta Optymalna. Słowo "Optymalni" większość osób nie zna, a diety są na topie.
Nie da się. To zależy od indeksowania filmów przez YouTube. Jak dokładnie "YouTube" indeksuje nie wiem (szukałem informacji swego czasu). Filmy czy kanał będą przy wyszukiwaniu po częściowym haśle odsłaniane jako pierwsze jeżeli będą miały dużą oglądalność, a oglądalność będzie duża jeżeli będą pojawiały się jako pierwsze w wyszukiwaniu. To takie koło... Można pomóc umieszczając sporo tagów pod filmem, ale nie jest to gwarant sukcesu, bo każdy umieszcza sporo tagów. Generalnie liczą się wejścia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co nieco mi się wyjaśniło. Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adminie" masz przesympatyczną rodzinkę. A Twoja Mama taka młodziutka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sporo filmów mam jeszcze do obejrzenia - trochę ich się nazbierało
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Wiolka -juz wiem kogo wypatrzyłaś. jedzonko wygląda apetycznie i tak światecznie przystrojone ,oj ucałowałoby sie jakiego boczusia. Filmy -ciekawy dokument zwłaszcza dla poczatkujacych i poszukujacych ,Też jeszcze wszystkich nie obejrzałam.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
u mnie z głosnoscią jest ok , az za dobrze....
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Wiolka -juz wiem kogo wypatrzyłaś. jedzonko wygląda apetycznie i tak światecznie przystrojone ,oj ucałowałoby sie jakiego boczusia. Filmy -ciekawy dokument zwłaszcza dla poczatkujacych i poszukujacych ,Też jeszcze wszystkich nie obejrzałam. nie ukrywam iz jak patrzyłam na talerze dostawałam slinotoku....
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Świetna niespodzianka Gwidon zwłaszcza, gdy się nakliknie na każdego renifera
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No super kapela nie wiedziałam, że na renifery można klikać myślałam, że są pod ochroną..
|
|
|
|
|
|
|
|