admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
, jeden - dwa w tygodniu dla subskrybentów też bardzo dobra liczba. Źle mówią o pośpiechu....
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno któryś się skusi - pieniądz może dużo zdziałać (choć nie wszystko), tylko żeby tą ofertę możnaby było w bardziej oglądalnym miejscu umieścić..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jak "adampio" ruszy ze swoimi filmami z kuchni optymalnej, to może i po dwa dziennie będą przybywać.. Nie ruszyl, bo zapomnial, ze druga niedziela adwentu to rodzinne zakupy swiateczne, lunch w miescie itd. Poza tym zaspalismy i nie bylo cfzasu na krecenie. Ale niebawem zaczne. Za dwa tygodnie mam 2-u tygodniowe wakacje swiateczno-noworoczne, wiec obiecuje wstawic pare, moze trzy ciekawe omlety.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzymamy za słowo..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
To będzie hit - już się nie mogę doczekać!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mam nadzieje, ze skrytykuja te nieprzyjazne nam "stronnictwa". Ale coz, jak to mawial moj Tata, prawdziwa cnoto krytyki sie nie boi. Z ta cnota to roznie bywa a krytyka sie przyda, bo czegoz innego mozna sie spodziewac. A wracajac do poprzedniej soboty, to bylo tak: wstalismy za pozno i zona powiedziala cos w stylu: nie rob chaltury, to idzie na caly swiat i zaczela sie smiac Ja bylem troche zbity z tropu poniewaz to mial byc krotki, moze 5 min omlet, ktory mozna by bylo zrobic w 3 min ale mam zone perfekcjonistke, w przeciwienstwie do mnie, a ze czas naglil wiec nie bylo czasu na dyskusje ( czyt. awanrure). Niemniej jednak dzie mielismy super, poza tym, ze corka rezygnuje ze wspolpracy ze swoim narzeczonym i slubu nie bedzie...z czego sie bardzo ciesze. No coz w zwiazku z tym pojawily sie inne problemy typu sprzedac ich duzy dom bez strat itd itp....ale poza tym dzien byl udany. Kupilismy wszystkie prezenty gwiazdkowe, zjedlismy super lunch, poklucilem sie z jakims tam sprzedawca o za wysoka cene pierdoly i tak w ogole super dzien. Nagorsze to bylo to, ze na basen nie moglem isc, ale to pikus, jak mowie w polskiej reklamie. Osobiscie jestem zadowolony, ze tyle zrobilismy jednego dnia. Poniewaz moja corka mowi wiecej niz ja, a ja mowie bardzo duzo to po przyjezdzie do domu powiedziala moja zona, ze teraz chciala by abym nic nie mowil prze przynajmniej godzine....wiec moglem w koncu doczytac kilka ostatnich rozdzialow "Mien kampf" w oryginale a, ze moj niemiecki jest taki jak niemiecki mojego Taty, ktory byl "Vestproiser" to zajelo mi to pare "minut". No i tak dalej.... Ale obiecuje, ze omlety wejda na You tube.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Świetnie nareszcie dzisiaj odrobię zaległości w oglądaniu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..i to jest optymistyczne..
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Go
|
Z tego wynika, ze "admin" nie zrozumial wiedzy Jana Kwasniewskiego ... lub zrozumial, ale nie jest czlowiekiem
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"michal" na temat znajomości z prof. Sedlakiem Tata mówił publicznie kilkakrotnie i zostało to nagrane, czyli powinno się pojawić na You Tube wkrótce. A jeśli się nie pojawi, to wrócimy do tematu. PS Może nawet już jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
|