Teresa Stachurska
Go
|
Fascynujące
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już wczoraj je oglądałam bardzo doniosłe i wzruszające..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Wart grzechu ten przebojowy ksiądz .
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
OSBO ma wielki zapas filmów... Dobrze się stało, że idą między ludzi
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powtórzę, bo źle wyszło.. Bardzo interesująca ta wypowiedź lek. med. A Kuny , dotycząca Diety Optymalnej.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Te filmiki mogłyby jeszcze mieć angielskie napisy. Dla osób, które polskiego nie znają.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Niech się uczą słowa Lacha!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Niech się uczą słowa Lacha! Długo czekać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ich strata...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te filmiki mogłyby jeszcze mieć angielskie napisy. Dla osób, które polskiego nie znają.
Faktycznie to jest dobry pomysł, -tylko, żeby ktoś się do tego zadeklarował. Ja niestety jeszcze za słabo znam angielski..
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
I dalsze trzy...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Wszystkie są pod wspólnym tytyłem „Optymalni Chicago 2002”, co utrudnia wybór. Czy nie można dopisać nr części?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Oczywiście, że można, ale ja tego zrobić nie mogę, bo nie jestem "administratorem" na YT-Optymalni. Do tego materiał jest jeszcze gorący i pewnie będą poprawki.
|
|
|
|
|
|
|
Adam
Go
|
Witam wszystkich Forumowiczaów i Admina oczywiście. Jestem tutaj nowy, chociaż wcześniej biernie zaglądałem sporadycznie. Na początek mam informację dla Daniela (chyba i nie tylko). Jeśli chcesz widzieć opis każdego filmiku, oglądaj je ze strony OSBO ( www.optymalni.org.pl). Ja zawsze stamtąd wchodzę na filmy i widzę, że jest pełny opis. Np. opis do filmu Optymalni – Chicago 2002 z pierwszą częścią wystąpienia dr. Jana Kwaśniewskiego brzmi: „Fragmenty Forum Optymalnych w Chicago, jakie odbyło się w dniach od 29 listopada do 01 grudnia 2002 r. pierwszy dzień obrad. Wystąpienie dr. Jana Kwaśniewskiego. Część 1 z 6.” Jak widać, filmy te są „spychane” w dół w miarę jak zawieszane są następne. Wg mnie jest to logiczne i zrozumiałe.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
W YT w opisie jest zaznaczona jaka to część, ale na liście jest tylko obraz i tytuł. Z dwoma nie ma problemu, bo różne są postacie, ale gdzie jest dr Kwaśniewski, to cztery wyglądają niemal identycznie. Gdy obejrzysz pierwszy, to nie wiesz, który jest następny dopóki nie otworzysz.
|
|
|
|
|
|
|
|