Adam
Go
|
To prawda, tak YouTube jest skonstruowany i na to nie ma rady. Dlatego wolę wchodzić na filmy ze strony OSBO.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Fajne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak działa ludzka psychika W tym filmie o nowotworze, który zniknął, spodziewałam się, że lekarz powie, że raka w ogóle nie było. Jak się czegoś nie chce przyjąć do świadomości - to włączają się mechanizmy obronne, takie jak wyparcie....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Właśnie!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Przybywa...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Bardzo dobrze, że przybywa
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
To jest doskonała decyzja Prezesa Janego! Bardzo się cieszę, że zdecydował o publikacji tych materiałów!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
To jest doskonała decyzja Prezesa Janego! Bardzo się cieszę, że zdecydował o publikacji tych materiałów!
Też się cieszę. Skopiowałam linki do filmików z dr dr Płowecką i Kluczyńską i wyślę je MZ, NFZ i gdzie się da.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
i wyślę je MZ, NFZ i gdzie się da. Gratuluję determinacji i dobrej woli...! Dziękuję za TO.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Uprzejmie proszę. Wnioskuję do Innych by dołączyli do zdeterminowanych , wszak warto mieć wokół lepiej niż mieć wokół gorzej. Samo się nie upowszechni, a jeśli nawet to za dwieście lat, gdy może wystarczyć np pięć , albo mniej jeszcze, bo czemu nie ? PS. Na blogu red. Passenta występuje blogowicz podpisujący się "Telegraphic Observer" w skrócie "TO" i w pierwszej chwili zgłupiałam widząc od Pana owo TO
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"passent" to na szczęście nie np: forum Wyborczej, czy inne "bagienko".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Na blogu red. Passenta występuje blogowicz podpisujący się "Telegraphic Observer" w skrócie "TO" i w pierwszej chwili zgłupiałam widząc od Pana owo TO Zbieg okoliczności. Ja nigdy i nigdzie nie pisuję w Internecie (z wyjątkiem tego Forum), chętnie i dużo za to czytam w sieci, a dzięki temu papierowych gazet nie kupuję od 2000 roku !
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wiem że zbieg okoliczności, @ TO jest z Kanady, ale przyzwyczajenie swoje zrobiło, czyli zaskoczyło
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Wiem że zbieg okoliczno¶ci, @ TO jest z Kanady, ale przyzwyczajenie swoje zrobiło, czyli zaskoczyło No wiesz stawiam że Tomek zjadł "W" w kanadzie też mamy TWO
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|