admin
Go
|
Pan nie może nagrać kilku fajnych wywiadów i wykładów? Przecież ciekawych spraw do opowiedzenia Pan dr Jan Kwaśniewski ma z pewnością mnóstwo. Oczywiście, że mogę... Ale to, co jest zamieszczone na www.dr-kwasniewski.pl - w zupełności wystarczy na dziś! Jurto może być inaczej.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Może jednak szkoda, że Tata definitywnie postanowił po przekroczeniu siedemdziesiątego roku życia się nie udzielać więcej publicznie? Jedyny wyjątek zrobił półtora roku temu dla zaprzyjaźnionej Pani Red. z TVN - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=858 - co mnie bardzo zdziwiło, bo zawsze od lipca 2007 roku odmawia wszelkich wywiadów i wystąpień publicznych! PS "surówki" nagrali kilkadziesiąt minut, a co puścili? Wyrwane z kontekstu zdanie, że " owies jest niejadalny"! To daje dużo do myślenia. Nie bardzo wiemy kto jest prawdziwym właścicielem tej stacji komercyjnej. Teraz możemy się domyślać, że ich interesy są mocno powiązane z całym przemysłem zainteresowanym tym aby DO była wyśmiana i zneutralizowana. Podzielam więc stanowisko dr Kwaśniewskiego o wstrzymaniu się od aktywności publicznej. Zbyt dużo wrogów czeka na każde potknięcie, a wiek ma swoje prawa bez względu na formę żywienia. Życzę więc dr Kwaśniewskiemy aby spotykał się tylko z dobrymi ludźmi już sprawdzonymi, że takimi są. Dlatego proponuję, że każde publiczne wystąpienie zaplanować przy wsparciu OSBO, aby nie dopuścić do manipulacji. Samemu trudno ogarnąć wszystko, tylko wspólne działanie pozwala na pomnażanie dobra. Cieszę się, że OSBO znalazła właściwą drogę do propagowania DO, a szczególnie dlatego, że choć w promilu, odbywa się to za moje pieniądze z odpisu od podatku. Nie są więc to pieniądze stracone.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wywiad z Doktorem super.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dla tych, co potrzebują nie słowa, a "małpiego gestu", Dr Kwaśniewski jest " niemedialny". Co to za środki "wyrazu medialnego", bo zawsze głos cichy, monotonny, twarz spokojna, brak wyrazistych gestów! Ale przez to na pierwszy rzut oka widać, do kogo Dr Kwaśniewski kieruje swe słowa! PS dla mnie też - jak zwykle super!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Medialni muszą być ci, którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia. Oni muszą czymś brak sensu wypowiedzi nadrobić: krzyczą, gestykulują, oburzają się, wyśmiewają innych, albo jeszcze używają masy "mądrych" i trudnych słów, żeby zrobić na słuchaczach wrażenie i ukryć brak treści merytorycznej. Dr Kwaśniewski tego typu "sztuczek' nie musi stosować - u Niego liczy się sens słów.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Bo kto by to wiedział że do małpich genów uspokojenia trzeba dobrego jedzenia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Bo kto by to wiedział że do małpich genów uspokojenia trzeba dobrego jedzenia. I tylko widzą "perukę" ... PS bo jest właśnie dla nich "dedykowana"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To co widzi i słyszy odbiorca, zależy głównie od jego intencji. Jeśli mu nie odpowiada treść, to czepia się spraw nieistotnych i nie związanych z tematem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najważniejsze, że są widoczne..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pierwszy link mi się nie otwiera ;(
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś u Ciebie musi być nie tak. U mnie obydwa się otwierają, nawet zapach żonkili czuć..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
I tylko widzą "perukę" ... Jak ktoś nie ma mocnych argumentów w dyskusji,to zawsze może "wylecieć" z "peruką". Innymi słowy;jak ktoś nie ma siły argumentu ,to używa argumentu siły.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Perfekcja naturalnej selekcji!
|