admin
Go
|
To świetnie! Miłego oglądania...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
śliczne te żonkile z pierwszego planu! Piękne kwiaty Bardzo lubię ich zapach.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Też uwielbiam, gdy kwiecie(ń) pachnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Spore bogactwo zasobów ma ta kopalnia ..wiedzy..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
I jak ładnie i przystępnie przekazane...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dokładnie tak..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bym napisała, (ale nie wypada ) że gdybyś Ty opracował DO, to mało osób by zrozumiało to acetylo-coś-tam..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
- to wszystko zależy od stopnia zainteresowania tematem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oczywiście..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
to mało osób by zrozumiało to acetylo-coś-tam.. Własnie to jest fajne, że Admin obrał inną ścieżkę - obaj panowie wspaniale się uzupełniają. O ile "łatwo" niektórym wykazać, że dr Kwaśniewski się myli bo aby dotrzeć do każdego musi używać prostego języka, to z nadzieją czekam, aż znajdzie się ktoś kto wykaże jak bardzo myli się Admin - naukowo oczywiście i ze zrozumieniem biochemii oraz nauk podstawowych. Doczekam się? P.S. Kiedyś dawno temu gdy zainteresowałem się ŻO mój wujek - diabetolog, ordynator szpitala, człowiek wielkiego serca (meloman) oddany swoim pacjentom dowiedziawszy się o moich zainteresowaniach przeprowadził mi naukowe pranie mózgu. Własnie z "acetylo-coś-tam" Na całe szczęście nic a nic z tego nie zrozumiałem i dalej swoje ale tak poważnie dzisiaj byłoby mi łatwiej sporo się nauczyłem, a w tematach które mnie przerastają każdego mogę zaprosić tu i niech się wykaże Albo pewnie nic bym nie powiedział i szybko zmienił temat? Wujek zmarł 10 lat temu - miażdżyca
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zgadzam się z Twoją opinią. Ja jestem całkowitym laikiem w sprawach biochemii, ale gdy tłumaczę komuś, że spożywany cholesterol nie odkłada się w tętnicach, tylko ten, który powstaje w wyniku podziału sześciowęglowej czasteczki glukozy na dwie cząsteczki trójwęglowe, zwane tóglicerydami - to na mnie patrzą jak na kosmitę..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zgadzam się z Twoją opinią. Ja jestem całkowitym laikiem w sprawach biochemii, ale gdy tłumaczę komuś, że spożywany cholesterol nie odkłada się w tętnicach, tylko ten, który powstaje w wyniku podziału sześciowęglowej czasteczki glukozy na dwie cząsteczki trójwęglowe, zwane tóglicerydami - to na mnie patrzą jak na kosmitę.. Nie jak na kosmitę, Reniu, a jak na autorytet. Szczęka im opada, czapkę z głowy zdejmują Ale się uśmiałam, do łez, dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cieszę się, że mogłam Cię rozbawić.. o to trudniej w dzisiejszej rzeczywistości, niż o smutek..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Tego to trzeba się nauczyć na pamięc i fachowcom bobu zadawać, może kardiologom. Masz talent
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Noooo . Limuzynę dostaniesz i będziesz nas wozić, gdzie... się Ci tylko zamarzy