renia
|
Ty Teresa masz dojścia. W Sejmie byłaś, z politykami gawędzisz na blogach, w Australii masz znajomych, w Radio Wnet również. Łatwiej by chyba pisać gdzie nie masz kontaktów.. ..a bez tego w dzisiejszych czasach ani rusz..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Kamienie to inna poetyka... Nie moja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pewnie, że nie wiadomo, jednak lepiej żeby kamienie, inne tego typu argumenty, nie wchodziły w rachubę. Serio. Ale, żart jest tynfa wart i może nie wiesz, że dwie damy to gang, a z parasolką - uzbrojony Może my we dwie mogłybyśmy mieć większe zdolności perswazyjne na sam język ? Wolałabym
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale żeś się tych kamieni Teresa uczepiłaś a ja tylko żartowałam. Ale bez winy nie jestem i pierwsza kamieniem nie rzucę..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Się uczepiłam żeby się wytłumaczyć
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wiem, ja się uczepiłam
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawsze po obejrzeniu tych filmów mam takie ambiwalentne odczucia - trochę radości , że DO w ogóle powstała (mogłaby nigdy nie zostać odkryta), a trochę żalu, że tyle pożytecznej wiedzy nie jest w praktyce wykorzystane...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ale bita śmietanka z czekoladą i cynamonem była PYSZNA! PS od "Kiekrza II" - nie miałem już żadnych złudzeń!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale bita śmietanka z czekoladą i cynamonem była PYSZNA! Zauważyłam Twój Tata dwa razy próbował odsunąć z nią talerzyk, ale tylko próbował..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lubię patrzeć jak dr. Kwaśniewski słucha innej osoby wypowiadającej się - robi to z dużym skupieniem i uwagą, widać, że analizuje każde słowo..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Na moim laptopie mogę jedynie oglądać, słychać jedynie że mówią, ale co - nie do wysłyszenia
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Na moim laptopie mogę jedynie oglądać, słychać jedynie że mówią, ale co - nie do wysłyszenia Proponuję na pasku zadań (przy zegarze) kliknąć sobie na "głośniczek" i otworzyć "opcje regulacji głośności", odpowiednie "suwaki" poprzesuwać na "max, a jeśli to nie pomoże, to kliknąć na "zaawansowane" i tam poszperać, a jeśli to nie pomoże, to kliknąć w "panelu sterowania"..., albo lepiej poprosić kogoś, kto może fizycznie, a nie wirtualnie pomóc.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Głośniczki są na maxa. Ale rzeczywiście może ktoś swobodniej ode mnie posługujący się maszyną wiedziałby co z tym faktem zrobić. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|