Asia
Go
|
Polecam zakupić słuchawki. Też czasem zdarza mi się, że jakiś filmik jest za cichy, ale na słuchawkach zawsze mam w sam raz i muszę nawet zjechać do połowy głośności. Te z kanału optymalnego mogłabym oglądać bez słuchawek, ale byłyby na maksymalnej lub prawie maksymalnej głośności. Ostatnio tata kupił osobne głośniczki do laptopa i już w ogóle jest cud miód (no może to złe określenie)i możemy sobie słuchać głośno i wyraźnie i przede wszystkim jednocześnie i nic nie ma prawa umknąć
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jeśli to dla mnie rada, to dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Pani Tereso tak dla Pani spokojności Te filmy maja słabe nagłosnienie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też ostatnie filmy słuchałam na maksimum głośności, a potem, jak włączyłam muzykę to aż podskoczyłam..
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
............."ludziom nie chodz o ty by ,sie leczyc tylko o to, by byc zdrowym" :Ppiekna prawda,i teznia soli rownie piekna
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
admin a kiedy Ty znow pojawisz sie na filmikach..... czekam i doczekac sie nie moge......
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak słucham wypowiedzi dr.Jana Kwaśniewskiego, to cieszę się, że już niedługo będę miała taką możliwość "na żywo".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Powtórzę się. Dobrze, że te filmy są.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobrze - nie wszyscy lubią czytać, a tutaj wystarczy posłuchać - no i lepszy "kontakt" z wyleczonymi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Powtórzę się. Dobrze, że te filmy są. Też tak uważam, bo to obiektywny materiał, który daje możliwość porównania stanu faktycznego z "wirtualiami" rozpowszechnianymi przez TWO (czytaj - PI)
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
admin a kiedy Ty znow pojawisz sie na filmikach... Ja od wielu już lat nie udzielam się publicznie, bo nie odczuwam takiej potrzeby - mam zupełnie inne priorytety w dekadzie 00-10 i tak pozostanie. Więcej "filmików" na których się prezentuję - nie będzie. PS jeśli poproszą, abym kandydował do PE w przyszłych wyborach, być może się upublicznię, choć nie jest to miła dla mnie perspektywa. Wolę las, łąki, bieganie i drobne udręki dnia codziennego.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|