dejzi9
Go
|
ale w moim przypadku to pewno nie skończy się na kawałku ciasta przez wiele lat byłam cukroholikiem co doprowadziło mnie do naprawdę poważnej choroby a i teraz czasem nałóg się odzywa.... tak wiec wole nawet nie zaczynać od tego jednego kawałka ciastka ....
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
woooooow nic mi niej est! nawet mnie brzuch nie rozbolał czyli nie przegięłam ;]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję rozsądku , którego mi w Święta zabrało..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.. zabrakło..
|
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
Reniu sama widzisz jak do złego kusi i potem są tego k0onsekwencje ale po świętach wracamy na prostą drogę ;] mnie może uchroniła herbata PU-ERH której bardzo dużo piłam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu sama widzisz jak do złego kusi i potem są tego k0onsekwencje ale po świętach wracamy na prostą drogę ;] mnie może uchroniła herbata PU-ERH której bardzo dużo piłam ..oj są są.. ..tylko co z tym ma wspólnego herbata..
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ile słodkiego zjadłaś?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..mnie może uchroniła herbata PU-ERH której bardzo dużo piłam Herbata Pu-erh, czy inna, może mieć korzystne właściwości, ale to nie zmienia faktu, że o prawidłową ilość węglowodanów powinniśmy dbać. Sama herbata nie wystarcza. Ja probowałam rożne suplementy diety oraz herbatki ziołowe i zbytnich (czytaj żadnych) efektów nie uzyskałam. Dopiero prawidłowo zbilansowana dieta (DO) dała pozytywne efekty.
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
ale ta herbata podobno spala tłuszcz hmmm
a co do WG to nie liczyłam ojj nie
głównie był to makowiec i sernik i 2 rządki czekolady żeby jakoś to spalić biegałam podnosiłam 8-kilowe ciężarki i po prostu nie jadłam w tym dniu innych WG
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to super
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
no nie wiem od WG zaraz skacze mi waga a chcę schudnąć oj trza się brać za siebie i lepiej nie staję jutro na wagę
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
a dlaczego nie?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dejzi9, bez informacji nie ma organizacji... Warto - na wagę stanąć
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
ŻEBY NIE DOSTAĆ SZOKU!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Mówią, że strach ma wielkie oczy
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
dzisiaj tylko śledzie żółtka i wywary kolagenowe trochę cukru brązowego i duuużo pu erh to świetny sposób by szybko spaść z wagi ale trudno na nim wytrzymać ale już po 3 dniach takiej diety można zauważyć że się schudło!
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
^^ to jest taka moja dieta w diecie optymalnej ale jednak na krótki okres czasu gdyż nie zawiera wszystkich skł. potrzebnych odżywczych
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
^^ to jest taka moja dieta w diecie optymalnej ale jednak na krótki okres czasu gdyż nie zawiera wszystkich skł. potrzebnych odżywczych
"blondynka" jesteś
|
|
|
|
|
|
|
|