dejzi9
Go
|
nie brunetka jestem ;] 165 cm wzrostu i 64 kg I PRÓBUJĘ BEZSKUTECZNIE SCHUDNĄĆ !!!!
a masz lepszy pomysł??????
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
nie brunetka jestem ;] 165 cm wzrostu i 64 kg I PRÓBUJĘ BEZSKUTECZNIE SCHUDNĄĆ !!!!
a masz lepszy pomysł??????
skutecznie to zawsze uda się każdemu kopyta wyciągnąć trza myśleć tylko jak ten moment odwlec, a nie ile gram mam za wiele lub za mało na grzbiecie
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
czyli jednak nie
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Piękny domek, przyjemnie było popatrzeć
|
|
|
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
kliknęłam fajna animacja ale zauważyłam pewną nieprawidłowość od kiedy zwierzęta bawią się przy wystrzałach??????????
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
świetne...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
świetne... to optymalne zwierzatka som ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Nie! to są wyszkoleni, etatowi pracownicy wiadomych agencji rządowych. A życzenia - śliczne!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najważniejsza ta pogoda ducha ..od ucha do ucha..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Najważniejsza ta pogoda ducha ..od ucha do ucha.. .....no wlasnie jesli jest strawa optymalna , pogoda ducha ,dach nad glowa i przyjaciele , to mysle - nie jest zle..............
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.....no wlasnie jesli jest strawa optymalna , pogoda ducha ,dach nad glowa i przyjaciele , to mysle - nie jest zle..............
Ba! A nawet dobrze (dla wersji " źle" ) Ba! A nawet dobre (dla wersji "z łe" )
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
W takim razie, życzę Ci szampańskiej zabawy i żeby w Nowy Rok bolały Cię nogi, a nie głowa.. .....co prawda to tytlko prywatka ,ale dzieki , kiedys po sylwestrze najbardziej bolal mnie zoladek i zbieralo sie na wymiociny , jednak idzis na optymalnej ilosci wypitego alkoholu sie nie skonczy - ja rowniez zycze wszystkim dzisiaj dobrej zabawy i szczesliwego , OPTYMALNEGO Nowego Roku!!!.............
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A jak u Was z choinkami, jeszcze stoją? W mojej (zwykły świerk) wzrosło tempo odpadania igieł.
|
|
|
|
|
|
|
|