Autor
|
Wtek: Oświadczenie w sprawie kłamliwych informacji podawanych na forum Dobra Dieta. (Przeczytany 441944 razy)
|
MariuszM
Go
|
patologia do 2
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ktoś je jednak wybija.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tallera na oczy nie widzial ale ostro go przywoluje. Dlatego od razu widać, że pożyteczny mędrzec z tego coolesia... Lutz swoje zdanie na temat Dr-a i Diety Optymalnej wypowiedział tu - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802A Ponomarenko tyle wiedział o energetyce dietetycznej, ile się dowiedział ode mnie, na spacerach w lesie ze mną. Faktem jest, że miał dużo przydatnych dla mnie informacji, więc była to swego rodzaju symbioza. Bo źródełko jest jedno, wypada ku niemu podążać.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Piona, brachu Mowa o tym? Szczególnie przypadła mu do gustu teoria dra Penningtona (1951 r.), który twierdził, że dieta niskokaloryczna nie zapewnia utraty masy ciała, mogą to jednak sprawić pewne tłuszcze, spożywane w dużej ilości. Dzieje się tak dlatego, że, jego zdaniem (teraz tak nie uważamy), organizm może spalić nieograniczoną ilość tłuszczu, ograniczoną zaś - węglowodanów. To założenie tłumaczyło i rozszerzało pogląd Bantinga, że nie jest ważne, ile się je, lecz co się je.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tallera na oczy nie widzial ale ostro go przywoluje. Dlatego od razu widać, że pożyteczny mędrzec z tego coolesia... Lutz swoje zdanie na temat Dr-a i Diety Optymalnej wypowiedział tu - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802A Ponomarenko tyle wiedział o energetyce dietetycznej, ile się dowiedział ode mnie, na spacerach w lesie ze mną. Faktem jest, że miał dużo przydatnych dla mnie informacji, więc była to swego rodzaju symbioza. Bo źródełko jest jedno, wypada ku niemu podążać. Jeśli trochę honoru im zostało, to zamikną teraz...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tallera na oczy nie widzial ale ostro go przywoluje. Dlatego od razu widać, że pożyteczny mędrzec z tego coolesia... Lutz swoje zdanie na temat Dr-a i Diety Optymalnej wypowiedział tu - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802A Ponomarenko tyle wiedział o energetyce dietetycznej, ile się dowiedział ode mnie, na spacerach w lesie ze mną. Faktem jest, że miał dużo przydatnych dla mnie informacji, więc była to swego rodzaju symbioza. Bo źródełko jest jedno, wypada ku niemu podążać. trochę honoru im zostało, to zamikną teraz... Liczysz na to, że żmija przestanie kąsać? W zagrożeniu, zawsze atakuje, nawet oddzielona szybą, aż do zgnilca pyska
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tallera na oczy nie widzial ale ostro go przywoluje. Dlatego od razu widać, że pożyteczny mędrzec z tego coolesia... Lutz swoje zdanie na temat Dr-a i Diety Optymalnej wypowiedział tu - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802A Ponomarenko tyle wiedział o energetyce dietetycznej, ile się dowiedział ode mnie, na spacerach w lesie ze mną. Faktem jest, że miał dużo przydatnych dla mnie informacji, więc była to swego rodzaju symbioza. Bo źródełko jest jedno, wypada ku niemu podążać. Jeśli trochę honoru im zostało, to zamikną teraz... Tu chodzi o kase a nie o honor
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Piona, brachu Mowa o tym? Szczególnie przypadła mu do gustu teoria dra Penningtona (1951 r.), który twierdził, że dieta niskokaloryczna nie zapewnia utraty masy ciała, mogą to jednak sprawić pewne tłuszcze, spożywane w dużej ilości. Dzieje się tak dlatego, że, jego zdaniem (teraz tak nie uważamy), organizm może spalić nieograniczoną ilość tłuszczu, ograniczoną zaś - węglowodanów. To założenie tłumaczyło i rozszerzało pogląd Bantinga, że nie jest ważne, ile się je, lecz co się je. Tak jakby, o tym drugim
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tallera na oczy nie widzial ale ostro go przywoluje. Dlatego od razu widać, że pożyteczny mędrzec z tego coolesia... Lutz swoje zdanie na temat Dr-a i Diety Optymalnej wypowiedział tu - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802A Ponomarenko tyle wiedział o energetyce dietetycznej, ile się dowiedział ode mnie, na spacerach w lesie ze mną. Faktem jest, że miał dużo przydatnych dla mnie informacji, więc była to swego rodzaju symbioza. Bo źródełko jest jedno, wypada ku niemu podążać. Jeśli trochę honoru im zostało, to zamikną teraz... Tu chodzi o kase a nie o honor Może JW o to chodzi, więcej odwiedzi Dan-Wit czy coś. Ale Grzesio to dostanie najwyżej browara, żeby już całkiem z braku węgli nie zidiociał... Edytka nic nie potrzebuje, p.....e samo w sobie jest frajdą
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Może JW o to chodzi, więcej odwiedzi Dan-Wit czy coś. No nie mow, ze dopiero zalapales Chociaz z drugiej strony to ja bym powiedzial, ze to krecia robota naszego admina, bo tylu pmow z tekstami "wszechogarniające chamstwo", "nie da się pisać" i pytaniami o to "jak się zarejestrować na forum dr.Kwaśniewski" to dawno nie dostawalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Mam nagrania z Międzynarodowej Konferencji Naukowej na temat Diety Optymalnej z Zurichu, z wypowiedzią Lutza o DO, niestety po niemiecku, więc nie zamieszczałem na www.dr-kwasniewski.plPrzypuszczam, że cooleś troszeczkę byłby zdziwiony i więcej nie wypisywał tych swoich błazeństw, ale o czym wtedy by pisał?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tallera na oczy nie widzial ale ostro go przywoluje. Dlatego od razu widać, że pożyteczny mędrzec z tego coolesia... Lutz swoje zdanie na temat Dr-a i Diety Optymalnej wypowiedział tu - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802A Ponomarenko tyle wiedział o energetyce dietetycznej, ile się dowiedział ode mnie, na spacerach w lesie ze mną. Faktem jest, że miał dużo przydatnych dla mnie informacji, więc była to swego rodzaju symbioza. Bo źródełko jest jedno, wypada ku niemu podążać. Jeśli trochę honoru im zostało, to zamikną teraz... Tu chodzi o kase a nie o honor A ja naiwna byłam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Grzesiu w koncu zaczął szczerze pisać... Grzegorz Rec Więc głupi jestem i głupi umrę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|