Autor
|
Wtek: Oświadczenie w sprawie kłamliwych informacji podawanych na forum Dobra Dieta. (Przeczytany 442834 razy)
|
|
administ
Go
|
obietnica wiecznego zywota i manny z nieba Ale jak manna z nieba, to tylko maszyna jądrowa na pustyni! Opis biblijny jest tak dokładny, że można już dziś tego dokonać, tylko wystarczy zimną fuzję dopracować...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Analizując wszystko mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć Nie, no oni sa swietni i dzieki, ze sa Czytajac to zdanie tak serdecznie parsknalem smiechem, ze zaden kabaret mnie tak nie nie potrafi ruszyc Glupota potrafi byc urocza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
...tylko wystarczy zimną fuzję dopracować... Zimna fuzja jest super i nawet Polak ma duży udział w badaniach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dawniej to jeszcze JW udawał, że prowadzi otwarte forum dietetyczne. Teraz już nie ukrywa, że istnieje ono tylko po to, aby rzucać na nim oszczerstwa na DO. To co teraz tam się dzieje to jest gorzej niż żenada. Chamstwo, wulgaryzm i zakłamanie. Obrzydliwe... i to wszystko na pewno z "dobrego" serca...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czy istnieje taka jednostka chorobowa jak "kompulsywna potrzeba pisania"? Bo od jakiegos czasu mam wrazenie, ze istnieje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dawniej to jeszcze JW udawał, że prowadzi otwarte forum dietetyczne. Teraz już nie ukrywa, że istnieje ono tylko po to, aby rzucać na nim oszczerstwa na DO. To co teraz tam się dzieje to jest gorzej niż żenada. Chamstwo, wulgaryzm i zakłamanie. Obrzydliwe... i to wszystko na pewno z "dobrego" serca... Jak statek idzie na dno, to bez znaczenia na jaki kolor pomalujesz kadłub...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czy istnieje taka jednostka chorobowa jak "kompulsywna potrzeba pisania"? Bo od jakiegos czasu mam wrazenie, ze istnieje Wyobraźnia podpowiada, że wyglądasz całkiem zdrowo. Pisz, ignoruj hipochondrię, tempo masz niezłe, lecz zważ na pojemność naszego Forum.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czy istnieje taka jednostka chorobowa jak "kompulsywna potrzeba pisania"? Bo od jakiegos czasu mam wrazenie, ze istnieje Wyobraźnia podpowiada, że wyglądasz całkiem zdrowo. Pisz, ignoruj hipochondrię, tempo masz niezłe, lecz zważ na pojemność naszego Forum. Za to Cię kocham
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dawniej to jeszcze JW udawał, że prowadzi otwarte forum dietetyczne. Teraz już nie ukrywa, że istnieje ono tylko po to, aby rzucać na nim oszczerstwa na DO. To co teraz tam się dzieje to jest gorzej niż żenada. Chamstwo, wulgaryzm i zakłamanie. Obrzydliwe... i to wszystko na pewno z "dobrego" serca... Jak statek idzie na dno, to bez znaczenia na jaki kolor pomalujesz kadłub... Albo głos wołającego na puszczy... uszczy...szczy...czy...yyyy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A może nie do końca rozumiesz co ja piszę Jak ja Ciebie. Wiódł ślepy...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... A może nie do końca rozumiesz co ja piszę Jak ja Ciebie. Wiódł ślepy... Jak napiszę, że rozumiem, to się ode mnie nie odczepisz. A Dzieciarnia czeka na Ciebie z utęsknieniem, a to jest i będzie ważniejsze. A żeby było dowcipniej to ... raczej uwiódł. Tyle, że akurat ja nie jestem ani ślepy, ani głuchy, gdyby to odnieść na przykład do nie jednej konferencji. Aniani Ciebie też o podobne nie podejrzewam. Bywa, że łatwo dajesz się "zatopić" i o "kopaniu leżącego"... jednak wspomnę. A! I lada moment na ferie "wyjedziesz".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... A może nie do końca rozumiesz co ja piszę Jak ja Ciebie. Wiódł ślepy... Jak napiszę, że rozumiem, to się ode mnie nie odczepisz. A Dzieciarnia czeka na Ciebie z utęsknieniem, a to jest i będzie ważniejsze. A żeby było dowcipniej to ... raczej uwiódł. Tyle, że akurat ja nie jestem ani ślepy, ani głuchy, gdyby to odnieść na przykład do nie jednej konferencji. Aniani Ciebie też o podobne nie podejrzewam. Bywa, że łatwo dajesz się "zatopić" i o "kopaniu leżącego"... jednak wspomnę. A! I lada moment na ferie "wyjedziesz". Nikt nie jest doskonały, panie mądry Zdaję sobie sprawę, że mnie poniesie i...daję się ponieść. Ja to ja. W całości
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Nikt nie jest doskonały, panie mądry ... To mnie wyróżnia. I co teraz- mam napisać, że rozumiem, czy lepiej że nie rozumiem? Panie mądry. ... Zdaję sobie sprawę, że mnie poniesie i...daję się ponieść. Ja to ja. W całości Dajesz, bowiem mi ufasz, a to przeczy wszelkiej mądrości- na już pewno mojej. ... ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A czy nie lepiej olać to co mówi Wituś ? Przecież to skończony głupek. Komu potrzebne takie procesy? Myślę, ze OSO ma co robic zamiast zajmować się głupkami pokroju Witusia. Idąc tym torem , trzeba bedzie wytoczyć proces 99% lekarzy, ktorzy mowią, że DO zabija. Odkąd przestałem jawnie przyznawać sie na jakiej jestem diecie żyje mi sie o wiele lepiej - a ludzie chorują i narzekają nadal bo "tylko chude" jest niby dobre.
Calkiem sensowna opinia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
... Nikt nie jest doskonały, panie mądry ... To mnie wyróżnia. I co teraz- mam napisać, że rozumiem, czy lepiej że nie rozumiem? Panie mądry. ... Zdaję sobie sprawę, że mnie poniesie i...daję się ponieść. Ja to ja. W całości Dajesz, bowiem mi ufasz, a to przeczy wszelkiej mądrości- na już pewno mojej. ... ... Najlepiej pisać to co uważa się za prawdę. Czasem też pisze się dla efektu A mądrość zostawmy mądrym Moja Babcia mówiła: "Cokolwiek byś nie robił, baw się przy tym dobrze". Tylko tyle. I aż tyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|