|
Radzio
Go
|
To akurat mam zagwarantowanie w pakiecie... z DO.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To akurat mam zagwarantowanie w pakiecie... z DO. Fakt Nie mam na to rady. Herb Półkozic o zacnym nazwisku, to Turasy jakieś były Ja też jestem kundel pełną gębą Ale różnorodność genetyczna to dobra cecha. Zaśniesz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ubiłeś mnie na całe 8h... +2h knowanija. A niech Cię! Turasy powiadasz. Hmmm... Setki ha w Eupatorii na Krymie czekają. Bierz i jedź- zawsze to bliżej domku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ubiłeś mnie na całe 8h... +2h knowanija. A niech Cię! Turasy powiadasz. Hmmm... Setki ha w Eupatorii na Krymie czekają. Bierz i jedź- zawsze to bliżej domku. Nie jest tak prosto, krew nie woda, tak prosto nie płynie... Ja znowu z gór Kaukazu, też spora ha
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Niedźwiedzie tak dorodne?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiem kto do kogo przed "dziurę w płocie" łaził i kto komu kitował, aleś mój i już. Lach też Polak, tyle że głupszy. Kobiety daje sobie odbierać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Matko! Radziu, jak Ty mądrze piszesz! A! Szefu, zadanie mam dla Ciebie- z "logiki". Zanim nas znów "pod ścianę" postawią, "złośliwcy". Zagadka związana jest z wczorajszymi określeniami dotyczącymi działań na Forum mojego Przyjaciela, o których istnieniu raczyłeś mnie poinformować. "Złośliwy" i powyższe "mądrze". Które z zestawień uważasz za logiczne i obiektywne, a może znasz więcej wariantów? 1- mądry życzliwy; 2- głupi złośliwy; 3- głupi życzliwy; 4- mądry złośliwy. P.s. Zagadkę, przy braku innych zajęć, powierzam również Forumowiczom. Wyjątek to Maestro, lepiej żeby nie brał udziału, bowiem zakochany jest we mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Posterunek opuszczony Urlop dostali czy co? Nudzi mi sie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Pewnie wczoraj tyle zarobili, że dzisiaj mogą trochę sobie odpuścić...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie wczoraj tyle zarobili, że dzisiaj mogą trochę sobie odpuścić... Moze za duzo osob nagonili do gabinetu i kolejka sie zrobila
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
marnotrawny
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Zły owocu z dobrego drzewa..."
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
marnotrawny Wg Waclawa, Alego i reszty chlopakow z betoniarni raczej "syn marnotrawiacy"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|