Gavroche
|
Posterunek opuszczony Urlop dostali czy co? Nudzi mi sie W pracy siedzisz?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, dziwne, bo to tak kwaśny Owoc, że nie jednemu gębę wykrzywiło.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na milosc boska! Niech ich ktos obudzi, bo ludzie tutaj wala tlumami zamiast czytac ksiazki 4s! Kto ma telefon do coolera i nagrywaja, czy na stronie d-w jest?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie, dziwne, bo to tak kwaśny Owoc, że nie jednemu gębę wykrzywiło. Zakazany.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja mam mile wspomnienia z zakazanymi owocami
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam mile wspomnienia z zakazanymi owocami No. Ale tylko z tymi, które okazały się słodkie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Uff, na szczescie jest nagrywaj i juz bedzie ostrzegal o szkodliwosci DO. Juz zaczynalem sie niepokoic, ze im 4s, Taller, Lutz i Ponomarenko zaszkodzili
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
...albo od 7 boleści...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja w ogóle nie rozumiem za wiele, głupi taki jestem
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
I ten mechanizm można wykorzystać do kastrowania na przykład........ w tym księży Tanio,zdrowo i skutecznie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Na dicie Ww będą to Tuście
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Estrogeny są raczej "bezpłciowe". Męski jest testosteron i DHT. A żeńskie są gestageny, z progesteronem na czele. Że nadmiar białka zbija testosteron, to wiedziałem, ale, że niedobór węgli też?! Nieźle, dlatego kochasz carbsy? Aha, zbyt niski poziom tkanki tłuszczowej też powoduje bałagan w hormonach sterydowych
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W przypadku nagrywajki i Jarmułki cała para idzie w tetryctwo, zgorzkniałość połączone z wieczną pretensją do życia w stylu" po co żyje hehe sam bym lepiej tego nie ujal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Estrogeny są raczej "bezpłciowe". Męski jest testosteron i DHT. A żeńskie są gestageny, z progesteronem na czele. Że nadmiar białka zbija testosteron, to wiedziałem, ale, że niedobór węgli też?! Nieźle, dlatego kochasz carbsy? Aha, zbyt niski poziom tkanki tłuszczowej też powoduje bałagan w hormonach sterydowych I się wydało
|
|
|
|
|
|
|
|