|
Gavroche
|
Znaleźć się znajdzie Ale brzydko się to nazywa i naganne moralnie podobno
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I ten mechanizm można wykorzystać do kastrowania na przykład........ w tym księży Tanio,zdrowo i skutecznie Kastraci też będą mieli popieprzone potrzeby. Ten trop w dalszej części wiedzie do ograniczenia populacji, selekcji niemowląt, a w konsekwencji... Sparta przestała istnieć. Ałaaaaa. A co na to Lach. Lach to czysta dusza, choć niekiedy w skundlonej nieco szacie. Ahuuuu!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Księża muszą być przy korycie Znieść celibat zamiast trwonić białko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zajrzałam na DD i się rozczarowałam... cieńko piszczą... pomysły im się kończą, albo już zachrypnęli od tego szczekania... Powtarzają się o peruczkach...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tak mi się lepiej podobał... Ale w tamtych czasach peruki były modne...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I tak mi się lepiej podobał... Ale w tamtych czasach peruki były modne... Też myślałem, że to ze względu na czasy w jakich Doktor wyrastał...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Można chodzić do woli i na łyso, i czapce, i nikt nie zaczepi!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tak mi się lepiej podobał... Ale w tamtych czasach peruki były modne... Też myślałem, że to ze względu na czasy w jakich Doktor wyrastał... Mój jeden wujek też nosił tupecik... Jak byłam nastolatką, to bardzo podobały mi się peruki, ale były strasznie drogie. Niektóre panie kazały u fryzjera sobie robić fryzurę a'la peruka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można chodzić do woli i na łyso, i czapce, i nikt nie zaczepi! Nawet możesz w warzywniaku się "mądrować"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale zgodnie z formułą 5*wio, szpinak, cebula, pomidorowy likopen na chorysterol - czyli E-160d - czego przezornie nie wspominam i mrożonka warzywna pięciu przemian wchodzi w zakres mądrowania w warzywniaku!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mógłbyś im tak chociaż formułkę 4 *s podsunąć. Szpinak, seler, szczypior i sałata...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie... to by był plagiat...
|