|
Zyon
|
Matko To prawdziwe no-life-y. O kazdej porze dnia i nocy widze maja czas zeby siedziec i sadzic te kocopoly Jak bardzo trzeba nie miec zycia, zeby spedzac tyle czasu na forum i klepac w kolko te nawiedzone bzdety Jedno jest pewne, osssstro przegrali swoje zycie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
jukor
Go
|
Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości Carl Orff
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To fakt Odchudzają się,ale efekt jojo nie daje im spać,żyć Adasko znowu pogrubl?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Przeglądarka ma chronić, a nie ostrzegać... No i blokuje witrynę. A dodatkowo wyświetla ostrzeżenie. Ale wolna wola internauty, który może wybrać obejście: Zaawansowane -> Kontynuuj na własną odpowiedzialność. Niemniej jednak te parę dodatkowych kroków trzeba nadłożyć, by wyświetlić stronę. Potrzeba determinacji, aby to zrobić, bowiem nadkładanie drogi jest rzadsze niż jej skracanie. A ten filmik i tak jest wkurzający, gdyż z każdą wczytaną podstroną odtwarza się na nowo... Spędziłem nieco czasu na stronie stowarzyszenia i znam już ten początek filmiku na pamięć. Śni mi się nocami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Filmik jest beznadziejnie wkurzający - przez niego nie wchodzę na www.optymalni.org.pl Żeby chociaż ten w czerwonym krawacie przemówił, to jeszcze by uszło...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
I najlepiej na samym początku! Wtedy te jego pierwsze słowa znałbym na pamięć!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przeglądarka ma chronić, a nie ostrzegać... No i blokuje witrynę. A dodatkowo wyświetla ostrzeżenie. Ale wolna wola internauty, który może wybrać obejście: Zaawansowane -> Kontynuuj na własną odpowiedzialność. Niemniej jednak te parę dodatkowych kroków trzeba nadłożyć, by wyświetlić stronę. Potrzeba determinacji, aby to zrobić, bowiem nadkładanie drogi jest rzadsze niż jej skracanie. A ten filmik i tak jest wkurzający, gdyż z każdą wczytaną podstroną odtwarza się na nowo... Spędziłem nieco czasu na stronie stowarzyszenia i znam już ten początek filmiku na pamięć. Śni mi się nocami. Filmik jest beznadziejnie wkurzający - przez niego nie wchodzę na www.optymalni.org.pl Żeby chociaż ten w czerwonym krawacie przemówił, to jeszcze by uszło... W maju o tym wspomniałem- na gorąco, ale niewiele z tego zostało- paplanina. Te zdania troszkę mnie niepokoją... Oddolne wprowadzanie żywienia optymalnego w naszym kraju trwa już od kilkunastu lat - jest powolne, ale skuteczne. Niestety niewidoczne i niezrozumiałe dla decydentów. Tylko troszkę- na szczęście.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie celowo wprowadza zamet, zeby za duzo nie wiedzieli. Bo jak za duzo wiedza to po co maja przychodzic po platne porady do gabinetu? Im baran ciemniejszy tym lepszy do strzyzenia.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
jukor
Go
|
Byle co je, byle co gada!
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Pewnie celowo wprowadza zamet, zeby za duzo nie wiedzieli. Bo jak za duzo wiedza to po co maja przychodzic po platne porady do gabinetu? Im baran ciemniejszy tym lepszy do strzyzenia. On tak na serio uwaza Juz kiedys o tym pisal. Ciekawe jak i czy w ogole z tego wybrnie?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Jadam regularnie wywar kolagenowy tzw."zimne nóżki". Bóle stawów, które wcześniej dawały o sobie znać odeszły w niepamięć! A truskawki - ewentualnie parę sztuk do fondue z gorzkiej czekolady.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
jak to tak, 300g bialka eskimo nie usuwa bolu stawow? Co to za herezje,aby obnizyc bialko
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
od kiedy to wiadomo,jakie proporcje amino som ok skoro nikt tego nie udowodnil. Podobnie ma sie sprawa z wit i min 'Nawet psy w laboratorium wolą jeść mniej białka, a bardziej zrównoważone co do proporcji aminokwasowej.'
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Psy jak i inne animalsy wagi nie mają, więc widać radzą sobie w inny sposób. Mają to "coś"
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Pewnie celowo wprowadza zamet, zeby za duzo nie wiedzieli. Bo jak za duzo wiedza to po co maja przychodzic po platne porady do gabinetu? Im baran ciemniejszy tym lepszy do strzyzenia. On tak na serio uwaza Juz kiedys o tym pisal. Ciekawe jak i czy w ogole z tego wybrnie? "Głupszym od nieuka jest głupiec uczony" Molier
|
|
|
|
|
|
|
|
|