renia
|
Ksiązek dr Kwaśniewskiego też nie czytał a był na DO...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A, to Rec-sio... taki "mądry"... Nie czytał a krytykuje i był (albo wył - jakoś tak)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A, to Rec-sio... taki "mądry"... Nie czytał a krytykuje i był (albo wył - jakoś tak) Grzesio gamoń, nawet białka nie umie zliczyć. A krzyczy, że tyle go je Ciekawe skąd wie?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Grzes ma wyznaczona misje i musi pisac to co pisze, choc co chwile sobie zaprzecza albo popisuje sie niewiedza. Wazne, ze w kazdym poscie na Kwasniewskiego napyszczy i o to chodzi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawe skąd nagle "lotników" wytrzasnął? Może podam linka, aby siem dokształcił - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=336Czytaj Recu, abyś widział, jakiś pożyteczny mędrzec. Nie pierwszy i nie ostatni...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tam wchodze jak mam przerwe na kawe, lunch czy cos, chwila relaksu. Kiedys zagladalem na slynne f23 czyli forko o2 zeby sie posmiac z niezobowiazujacej i bezinteresownej glupoty, teraz zagldalam na DD i musze przyznac, ze pare razy udalo im sie mnie rozmieszyc tak "na serdecznie" Bo smiech to zdrowie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Tematy nie rozchodzą sie naturalnie tylko nieumiejetnie sa programowane. Raz o białku, nagle o OSBO, skok na ph, Ponomarenko, potem Policjant i nowu zjazd na biało... Czasem jeszcze na smalcu się poślizgną...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciekawe skąd nagle "lotników" wytrzasnął? Z codziennego briefingu To bardzo popularna forma sterowania, zwlaszcza w partiach politycznych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
I nawet o tym nie wie, ze jest sterowany Jest przekonany, ze to jego wlasne poglady, ktorych jeszcze niedawno nie mial
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
I nawet o tym nie wie, ze jest sterowany Jest przekonany, ze to jego wlasne poglady, ktorych jeszcze niedawno nie mial Cooler awansował ze trzy punkty. Z forumowego trola-niedojdy, na partnera do rozmowy
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zupelnie jak niejaki opty-prof
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe skąd nagle "lotników" wytrzasnął? Z codziennego briefingu To bardzo popularna forma sterowania, zwlaszcza w partiach politycznych Wicio musi podawać bardzo skąpe wytyczne Nie dopisał mundremu, że ptaki nie defekują podczas lotu Popatrz Grzechu pod drzewami...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zupelnie jak niejaki opty-prof And many, many more
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jest taka stara maksyma, ktorej zdaje sie holduje Radio Electronic Combat, dosc znana - "nie znam sie, to sie wypowiem". Wczesniej cos bajdurzyl o zakwaszaniu przy oddychaniu, gdzie mu Molka napisala wprost, zeby sie nie odzywal jak nie ma pojecia. Grzes grzecznie powiedzial, ze tak zrobi....po czym za chwile znowu swoja katarynke odpalil On ma misje wiec musi gadac, nawet jezeli sa to w wiekszosci kompletne bzdury.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|