|
administ
Go
|
Szczególnie, że nie wiem dokładnie jak technologicznie połączyć susz żółtkowy ze śmietanką 30%, sacharozą i waniliną, albo innym aromatem, aby dzieci nie musiały w szkole jeść zdrowego 5*wio, albo beztłuszczowego jogurciku...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To moze by ja od razu podpytac dyskretnie o tego niedobora omega3?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A to akurat wiem... Najlepsze jest to coolesiowe połączenie - "nasycone kwasy tłuszczowe"! Nie ma czegoś takiego jak ten bezrozumny zlepek słów, z wyjątkiem margaryny.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Szczególnie, że nie wiem dokładnie jak technologicznie połączyć susz żółtkowy ze śmietanką 30%, sacharozą i waniliną, albo innym aromatem, aby dzieci nie musiały w szkole jeść zdrowego 5*wio, albo beztłuszczowego jogurciku... Też o tym myślałem. Tyle, że brałem pod uwagę płynne żółtko z kartonu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A w samej śmietanie nie jest dość połączeń?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Też o tym myślałem. Tyle, że brałem pod uwagę płynne żółtko z kartonu.
W domu to można sobie z salmonellą poeksperymentować, ale produkt rynkowy, to inna bajka. Przepisy unijne i takie tam sanepidy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A to akurat wiem... Najlepsze jest to coolesiowe połączenie - "nasycone kwasy tłuszczowe"! Nie ma czegoś takiego jak ten bezrozumny zlepek słów, z wyjątkiem margaryny. Noooo ale w wikipedii stoi ze sa "nasycone kwasy tłuszczowe"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bo cooleś zapomniał dopisać "zwierzęce"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I nie kwasy, tylko tłuszcze...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sklepiki i stołówki przyszkolne. Tam jest silna konkurencja i bezwzględna, bo nie o dobro dzieci idzie. Matki, Ojcowie dobrze żeby byli świadomi, że dzieciak adhd może dostać, po takim produkcie i do klasy w czas nie trafi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy po żółtkach ze śmietanką? Wszystko mi się zaczyna mylić przez czytanie tego coolesia z Recem! Ba! Ale oni mają gorzej
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A co dzieciaki mają powiedzieć, przy większym natłoku niekiedy całkowicie zbędnych i sprzecznych informacji.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy po żółtkach ze śmietanką? Wszystko mi się zaczyna mylić przez czytanie tego coolesia z Recem! Ba! Ale oni mają gorzej Sami chcieli.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A to akurat wiem... Troche dziwne, ze Molka wspomina o tych omega3, bo juz przeciez sporo bylo "odkryc" i artykulow, ze sa jednak nieco......przereklamowane i jedyne komu sluza to biznes suplemenciarsko-spozywczy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak dziecku. Pani prof. dr. hab. z Olsztyna. Szukaj.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A to akurat wiem... Troche dziwne, ze Molka wspomina o tych omega3, bo juz przeciez sporo bylo "odkryc" i artykulow, ze sa jednak nieco......przereklamowane i jedyne komu sluza to biznes suplemenciarsko-spozywczy Strzelam, ze po nieudanych eksperymentach z ZO wrocila do korzeni
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to akurat wiem... Troche dziwne, ze Molka wspomina o tych omega3, bo juz przeciez sporo bylo "odkryc" i artykulow, ze sa jednak nieco......przereklamowane i jedyne komu sluza to biznes suplemenciarsko-spozywczy Strzelam, ze po nieudanych eksperymentach z ZO wrocila do korzeni Myślisz? Ja uważam, że trochę zostaje z wysokotłuszczowej przygody. Może jakieś ostrożne LC?
|
|
|
|
|
|
|
|