MariuszM
Go
|
figura 'rzecz' nabyta
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A to akurat wiem... Troche dziwne, ze Molka wspomina o tych omega3, bo juz przeciez sporo bylo "odkryc" i artykulow, ze sa jednak nieco......przereklamowane i jedyne komu sluza to biznes suplemenciarsko-spozywczy Strzelam, ze po nieudanych eksperymentach z ZO wrocila do korzeni Myślisz? Ja uważam, że trochę zostaje z wysokotłuszczowej przygody. Może jakieś ostrożne LC? Skoro o tym wspomniala, to musi o to dbac. I nie wie, ze przyczyna lezy w zwiekszonej podazy B/T wzgledem zapotrzebowania. Po naMolnych art. JW sadze, ze jada teraz w okolicach 1:1:1,5-2 czyli kultowe 4s
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Myślisz? Ja uważam, że trochę zostaje z wysokotłuszczowej przygody. Może jakieś ostrożne LC?
Skoro o tym wspomniala, to musi o to dbac. I nie wie, ze przyczyna lezy w zwiekszonej podazy B/T wzgledem zapotrzebowania. Po naMolnych art. JW sadze, ze jada teraz w okolicach 1:1:1,5-2 czyli kultowe 4s A wspaniały ,światły biochemik zyon napisał Spotkałem już w latach 80- tych badanie amerykańskiego naukowca Newbolda, który jest zaskoczony bo obserwował pacjentów, którzy mieli nietolerancję "prawie wszystkiego" i ostatecznie musieli się żywić wołowiną i łojem wołowym. 90% energii diety stanowił tłuszcz. Ile to będzie w proporcji wyrażonej w gramach (1:4:x) ? A ile w proporcji z proporcji JW-13 (1: ,ściągnięte z Pana P,bo samemu pomyśleć wielka problema jest .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niezawodnie Ciekawe czy Rozum czy Serce mu podpowiada Tu masz odpowiedz: Rozwinę to innym razem bo dziś jestem na etapie uzupełniania węglowodanów poprzez C2H5OH a to nie sprzyja intensywnemu myśleniu Przy takim zakłamanym życiu pewnie bez alkoholu funkcjonować się nie da. Żeby w lustro spojrzeć trzeba pewnie przynajmniej jedną flaszkę przechylić... Nie wiem co ci mieszkańcy Pruszczykowa sobie o nim pomyślą...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ale zeby w pracy pic?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale zeby w pracy pic? Grabarze muszą
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nikt normalny, inteligentny, uczciwy i kulturalny w takie bagno by się nie dał wciągnąć...tylko jakieś nędzne kreatury.....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nikt normalny, inteligentny, uczciwy i kulturalny w takie bagno by się nie dał wciągnąć...tylko jakieś nędzne kreatury..... U istot obdarzonych świadomością "moje" zawsze jest lepsze niż "ich" Dla nas bagno jest tam, azotowe, dla nich tu, tłuszczowe
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale oni bezczelnie kłamią...wyszukują jakieś fragmenty wyrwane z kontekstu (np. zalecenia przy jakiejś chorobie) i podają to jako ogólne zasady ŻO. Albo wymyślone przez siebie sformułowania (np, że "na coś trzeba umrzeć") i przypisują je nam - jako słowa Optymalnych. Opisywanie przypadków, że niby DO zaszkodziło a nic na dany temat nie wiedzą. Albo o arkadii "Polania" przecież tam nie leczyli wedlug zaleceń dr Kwaśniewskiego, tylko były to te "modyfikacje" z "Optymalnika". Nie było na nie chętnych to teraz twierdzą, że DO nie pomagało i klienci odeszli. Jak coś dobrego to milczą a jak jakieś bzdury np. stare wpisy na naszym Forum, które robiły m.in. osoby przychodzące tutaj z DD wykorzystują jako zabójcze działanie DO. A to obrażanie Doktora? To nie jest szambo?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale oni bezczelnie kłamią...wyszukują jakieś fragmenty wyrwane z kontekstu (np. zalecenia przy jakiejś chorobie) i podają to jako ogólne zasady ŻO. Albo wymyślone przez siebie sformułowania (np, że "na coś trzeba umrzeć") i przypisują je nam - jako słowa Optymalnych. Opisywanie przypadków, że niby DO zaszkodziło a nic na dany temat nie wiedzą. Albo o arkadii "Polania" przecież tam nie leczyli wedlug zaleceń dr Kwaśniewskiego, tylko były to te "modyfikacje" z "Optymalnika". Nie było na nie chętnych to teraz twierdzą, że DO nie pomagało i klienci odeszli. Jak coś dobrego to milczą a jak jakieś bzdury np. stare wpisy na naszym Forum, które robiły m.in. osoby przychodzące tutaj z DD wykorzystują jako zabójcze działanie DO. A to obrażanie Doktora? To nie jest szambo?
Bezsprzecznie. Ale za mało wiem, by z całą pewnością i przekonaniem stwierdzić, że po "tej" stronie jest wszystko ok. Mówi się, że prawda leży zwykle gdzieś po środku, a ideałów nie ma... Parę rzeczy mnie zastanawia, ale nie na tyle, by pytać, no i potrafię samodzielnie myśleć I pamiętam z książki, że Romeo kochał Julię
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nikt nie jest bez wad ale wszystko powinno mieć swoje granice.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nikt nie jest bez wad ale wszystko powinno mieć swoje granice.
Absolutamente.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co jest? Musze ogladac jakies powtorki kabaretowych nocy w tv, bo nuda. Dajcie grzeskowi jakas flache, moze cos naskrobie fajnego i wymysli kolejna osobe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co jest? Musze ogladac jakies powtorki kabaretowych nocy w tv, bo nuda. Dajcie grzeskowi jakas flache, moze cos naskrobie fajnego i wymysli kolejna osobe Nie ma dziś czasu. Pewno księżycówę goni
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co jest? Musze ogladac jakies powtorki kabaretowych nocy w tv, bo nuda. Dajcie grzeskowi jakas flache, moze cos naskrobie fajnego i wymysli kolejna osobe Pewnie czeka na wizję...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|