|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A na pewnych Konferencjach do mych uszu się nabrało..., ale to przedwczesne wnioski będą.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To kompletny matol, cholesterol i blaszki miazdzycowe Nie rozroznia przyczyny od korelacji, belkocze co mu slina na jezyk przyniesie, nie bardzo rozumiem co w tej wypowiedzi robi smalec, on sam chyba tez nie wie. W nastepnym poscie pewnie wezmie na warsztat podgardlum
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W twarz mu plują, a on, że deszcz pada Byle nowy go robi jak chce, neospecjalista.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rektuś przekaż temu młodemu cherlakowi, co się dziś na dede zarejestrował, że właśnie się Doktor Kwaśniewski sposobi do zjedzenia obiadu, a później będzie snookera oglądał, bo obaj pałamy uczuciem do tego sportu. PS napisałbym co Dr na obiad będzie jadł, ale to takie intymne...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak widzę osiemdziesięciolatków z naszego Oddziału OSO, a osiemdziesięciolatków z diety tradycyjnej, to nie ma porównania. Ci pierwsi są sprawni fizycznie i umysłowo, prowadzą aktywny tryb życia, a ci drudzy to praktycznie wegetują... otumanieni lekami, pokręceni i z demencją starczą...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
napisałbym co Dr na obiad będzie jadł, ale to takie intymne... Ojtam, zaraz by chlopaki przeliczyli i by wyszlo za malo bialka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie 3 kapsulki Ecomeru do zupy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Rektuś z ostatniej chwili: Dr siadł w fotelu w salonie i czeka, aż mu herbatę podadzą! Nie włączył sobie TV, więc nie wiem co planuje robić po wypiciu herbaty...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Hot news! Herbata za gorąca! Dr czeka, aż podstygnie... Muszę zwrócić uwagę osobie podającej herbatę, że podawany napar powinien trzymać "formułę 54-59 oC", a nie więcej, bo będzie nieoptymalnie!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja właśnie na drugie śniadanie kabanosa wtrząchnałem, a przede mną jeszcze obiadokolacja (smażona karkówka) i nie wiem co robić, bo chyba nie zmieszczę się w formule 30g.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja właśnie na drugie śniadanie kabanosa wtrząchnałem, a przede mną jeszcze obiadokolacja (smażona karkówka) i nie wiem co robić, bo chyba nie zmieszczę się w formule 30g. A Doktor powiedział...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na DD ciągle piszą o opłakanych efektach DO. Choroby, nowotwory i zgony....Czemu tylko o tym słychać? Bo oni tylko o tym trąbią, o wyleczonych dzięki DO cisza. Nie dysponują żadnymi danymi dla porównań statystycznych - zachorowań i zgonów na innych dietach, na żywianiu tradycyjnym i na ŻO. Na jakim sposobie jedzenia jest najmniejsza ilość zgonów na przyklad na 10 tys osób rocznie w tym samym przedziale wiekowym? Aby takie oskarżenia rzucać (i to codziennie po kilkanaście godzin) należałoby dysponować rzetelnymi danymi. Zresztą, gdyby oni chcieli rzetelne informacje rozsiewać, nie ubliżaliby Doktorowi, pisaliby same obiektywne fakty.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A ja właśnie na drugie śniadanie kabanosa wtrząchnałem, a przede mną jeszcze obiadokolacja (smażona karkówka) i nie wiem co robić, bo chyba nie zmieszczę się w formule 30g. A Doktor powiedział... Za karę do kąta raz
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja właśnie na drugie śniadanie kabanosa wtrząchnałem, a przede mną jeszcze obiadokolacja (smażona karkówka) i nie wiem co robić, bo chyba nie zmieszczę się w formule 30g. A Doktor powiedział... Za karę do kąta raz Do 18.00, a potem już tylko woda...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Reniu wyluzuj, pożytecznych idiotów nigdy zbyt wielu
|