renia
|
Fakt... chociaż chamstwa i kłamstwa nie lubię...mogliby trochę fason trzymać...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą Z całą klasą?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą Nom, a dobre som z tego Lidla, na głoda zanim bedzie obiad jak znalazł
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą Z całą klasą. To lepiej z laską.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą Z całą klasą. To lepiej z laską. Z łaski?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą Z całą klasą. To lepiej z laską. Może tylko literki się poprzestawiały.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą Nom, a dobre som z tego Lidla, na głoda zanim bedzie obiad jak znalazł Wcinasz te de lux?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą Z całą klasą? Może być tak, jak Radzio (na)pisał... Z jej żeńską częścią ;D
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą Z całą klasą? Może być tak, jak Radzio (na)pisał... Z jej żeńską częścią ;D Optymalnie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czymś karę trzeba wymierzyć, co nie?! Jak "grzeszyć", to tylko z klasą Z całą klasą? Może być tak, jak Radzio (na)pisał... Z jej żeńską częścią ;D Optymalnie. z I love carbs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wcinasz te de lux? Pikok premium, a są jeszcze jakieś inne?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pokazałem zdjęcie Żonie i okazuje się, że ona je właśnie kupuje, a ja kupiłem te co teraz mamy. Nawet nie wiem co jem.
|
|
|
|
|
|
|
|