Gavroche
|
Pokazałem zdjęcie Żonie i okazuje się, że ona je właśnie kupuje, a ja kupiłem te co teraz mamy. Nawet nie wiem co jem. Już troszkę wiesz
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Do marek nigdy nie przywiązywałem znaczenia, kieruję się smakiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do marek nigdy nie przywiązywałem znaczenia, kieruję się smakiem. A Żona?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet nie wiem, co teraz piję? Idę zobaczyć. Gold Barrel, całkiem dobre.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A Żona?
Tak, jeżeli coś nam przypasuje, to pamięta co to było, gdzie to było i za ile to było - zawsze miała fenomenalną pamięć.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
A chromka jest dziurawa jak sito. W pamięć zapadło mi to stwierdzenie. "W dniach 16-18 marca 2009 na konferencji CanSecWest, poświęconej zagadnieniom komputerowego bezpieczeństwa, odbył się konkurs hackerski Pwn2Own[84]. Żadnemu z uczestników zawodów nie udało się włamać do systemu operacyjnego poprzez przeglądarkę Google Chrome, mimo udanych ataków na pozostałe przeglądarki (Internet Explorer 8, Firefox, Safari)[85]. W kolejnej edycji konkursu hakerskiego Pwn2Own, który odbył się rok później (marzec 2010), Chrome również jako jedyny nie został złamany[86]. W 2011 roku firma Google oferowała 20 tysięcy dolarów dla osoby, która złamie zabezpieczenia przeglądarki, jednak nikt się nie zgłosił." -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Google_Chromeadmin powinien przy najbliższej sposobności podjąć wyzwanie i zgarnąć ten szmalec. A od 3 dni... http://www.dobreprogramy.pl/Google-Chrome-32-duzo-zmian-i-poprawek,News,51572.html...zatem wyzwanie jeszcze większe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O muszę kończyć, właśnie się Dr obudził... Dziś wyjątkowo późno, ale sobota przecież.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hehe no poczytalem, niezle stulejarze z nich, tak zwani "ci, ktorzy przegrali zycie w internecie" Smut na smucie smuta smutem pogania hehe. Czasami mam ochote wlezc i zmiadzcyc intelektualnie te bande ale jakos nie lubie butem rozdeptywac insektow, robiaki tez maja prawo do zycia hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Hehe no poczytalem, niezle stulejarze z nich, tak zwani "ci, ktorzy przegrali zycie w internecie" Smut na smucie smuta smutem pogania hehe. Czasami mam ochote wlezc i zmiadzcyc intelektualnie te bande ale jakos nie lubie butem rozdeptywac insektow, robiaki tez maja prawo do zycia hehe Taki bahaita z miotełką
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Hehe no poczytalem, niezle stulejarze z nich, tak zwani "ci, ktorzy przegrali zycie w internecie" Smut na smucie smuta smutem pogania hehe. Czasami mam ochote wlezc i zmiadzcyc intelektualnie te bande ale jakos nie lubie butem rozdeptywac insektow, robiaki tez maja prawo do zycia hehe Ja się brzydzę robactwa...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Hehe no poczytalem, niezle stulejarze z nich, tak zwani "ci, ktorzy przegrali zycie w internecie" Smut na smucie smuta smutem pogania hehe. Czasami mam ochote wlezc i zmiadzcyc intelektualnie te bande ale jakos nie lubie butem rozdeptywac insektow, robiaki tez maja prawo do zycia hehe Ja się brzydzę robactwa... Eeee tam, Renia, kokietujesz Motyle, ważki, biedronki, pasikoniki są uważane na ogół za miłe. Chyba, że mówisz o robakach pasożytniczych, wtedy faktycznie blee, ale pewności nie ma, że ich nie ma
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mówię o tych najgorszych pasożytach... Takich co uczepią się kogoś i żywią się jego kosztem, niszcząc go......
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mówię o tych najgorszych pasożytach... Takich co uczepią się kogoś i żywią się jego kosztem, niszcząc go...... Zrozumiano.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Hehe no poczytalem, niezle stulejarze z nich, tak zwani "ci, ktorzy przegrali zycie w internecie" Smut na smucie smuta smutem pogania hehe. Czasami mam ochote wlezc i zmiadzcyc intelektualnie te bande ale jakos nie lubie butem rozdeptywac insektow, robiaki tez maja prawo do zycia hehe Masz już odpowiedź... Wesoły autobus... "To jeden z weselszych baraków. Ważne że to barak ludzi otwartych na wiedzę. To że są tu ludzie których cieszy życie to znaczy że wybrali właściwy dla siebie sposób żywienia. To ma ogromny wpływ na samopoczucie. Znaczy to że formuła 4s działa. " http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=234166#234166
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Działa tak, jak natura chciała..... Człowieku, ujrzyj człowieka w człowieku za znaną reklamą
|
|
|
|
|
|
|
|