|
|
administ
Go
|
Jasne, ważne aby często powtarzali "do" i "kwasniewski", może być i "tomasz"...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jasne, ważne aby często powtarzali "do" i "kwasniewski", może być i "tomasz"... To-masz jak w banku... oni już innych piosenek nie znają... tylko do, rec....
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wg koolesia z Recem, że "kawsniewski siem myli i jedynie słuszna jest formuła 4es", czyli spróbuj spieprzyć sobie sam.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jasne, ważne aby często powtarzali "do" i "kwasniewski", może być i "tomasz"... To-masz jak w banku... oni już innych piosenek nie znają... tylko do, rec.... Ja widze, ze admin z grzesiem juz brudzia wypili nawet
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coraz mniej czytam forum DD. Nuuuda...w kółko to samo....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coraz mniej czytam forum DD. Nuuuda...w kółko to samo.... Eee tam, jaka nuda?! 1001 twarzy Grzesia To jest wybitna jednostka, warto śledzić jej losy. Skubany, jak chorągiewka, nawet lepiej, bo raz z wiatrem, raz pod wiatr Takiego gamonia jeszcze nie widziałem, Cooler to wykształcony arystokrata przy nim
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Qero to ponoc potomkowie Inkow. Pamietasz niedawno, jak rozmawialismy o tej ksiazce o diecie Aztekow? Tez taka sama historia jak tutaj i tam oczywiscie tez byl suplement, ktory gwarantowal te dlugowiecznosc No ale dla tych baranow dwoch to woda na mlyn jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Qero to ponoc potomkowie Inkow. Pamietasz niedawno, jak rozmawialismy o tej ksiazce o diecie Aztekow? Tez taka sama historia jak tutaj i tam oczywiscie tez byl suplement, ktory gwarantowal te dlugowiecznosc No ale dla tych baranow dwoch to woda na mlyn jest A co im żałować?! Już takie kocopoły tam lecą, że wstyd. Oni nie mają czasu tego czytać, ale inni czytają... Nawet Adaśko się dał sprowokować, choć u Teresy świętego udawał
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem co musialoby mi sie stac w glowe, zeby sobie mierzyc cisnienie po wysilku Mam wrazenie, ze jego zycie obraca sie wokol nieustannej kontroli parametrow spozywanego jedzenia i parametrow zdrowia wyznaczonych przez oficjalna medycyne w postaci liczb i cyferek. Tylko gdzies zwykle zycie sie w tym gubi. A najlepiej jak slepy leczy gluchote u kulawego.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem co musialoby mi sie stac w glowe, zeby sobie mierzyc cisnienie po wysilku Mam wrazenie, ze jego zycie obraca sie wokol nieustannej kontroli parametrow spozywanego jedzenia i parametrow zdrowia wyznaczonych przez oficjalna medycyne w postaci liczb i cyferek. Tylko gdzies zwykle zycie sie w tym gubi. A najlepiej jak slepy leczy gluchote u kulawego. Podczas wysiłku (ergo po nim) ciśnienie ma być podwyższone Kiedyś wszystko leczył żółtkami ze smalcem, teraz się przyczepił do Lekarki i poczuł misję. Ja tu widzę pewną prawidłowość. Na Doktorze też się paru próbowało przejechać, widać to tak działa, babcia za dziadka, dziadek za rzepkę
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
No, moze jednak od siebie by zaczal zamiast innych wpedzac w klopoty. Ponoc LC/DO jest od 97r i jest coraz gorzej....
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ponoc na LC/DO ....
|