Autor
|
Wtek: Oświadczenie w sprawie kłamliwych informacji podawanych na forum Dobra Dieta. (Przeczytany 442668 razy)
|
Zyon
|
Podczas wysiłku (ergo po nim) ciśnienie ma być podwyższone Pytanie o nadcisnienie po wysilku jest rownie fachowe i podchwytliwe co pytanie "pewnie po bieganiu jestes spocony?" Ale side dobrze pisze, szewc a bez butow chodzi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Zobaczcie jakie to forum DD jest perfidnie zakłamane. COOLER przerabia treści jak chce, traktuje kłamstwo w kółko powtarzane jako prawdę. A "wspaniały" JW oczywiście niczego nie widzi, bo sam nie jest nic lepszy. Co kawałek na DD można przeczytac, że ja "śrutuję pestki moreli" ze strachu przed rakiem, a podaję, że celem uzupełnienia węglowodanów. Zakłamany COOLERze pokaż, w którym miejscu ja to napisałam. Pisałam, że celem uzupełnienie węglowodanów jem morele suszone na słońcu. Obrzydliwi ludzie. Fuj. Że oni nie brzydzą się własnych zakłamanych gęb w lustrze? http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=22845&start=30Awansowałam na "szefową optymalnych"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zobaczcie jakie to forum DD jest perfidnie zakłamane. COOLER przerabia treści jak chce, traktuje kłamstwo w kółko powtarzane jako prawdę. A "wspaniały" JW oczywiście niczego nie widzi, bo sam nie jest nic lepszy. Co kawałek na DD można przeczytac, że ja "śrutuję pestki moreli" ze strachu przed rakiem, a podaję, że celem uzupełnienia węglowodanów. Zakłamany COOLERze pokaż, w którym miejscu ja to napisałam. Pisałam, że celem uzupełnienie węglowodanów jem morele suszone na słońcu. Obrzydliwi ludzie. Fuj. Że oni nie brzydzą się własnych zakłamanych gęb w lustrze? http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=22845&start=30Awansowałam na "szefową optymalnych"... Eee tam, szczerą prawdę piszą U mnie właśnie wykryli raka, sarcoma ewinga. Pojem trzy dni jąder z miedzią, szpinakiem i pomidorówką z koncentratu z oliwą, pamiętając o Dobrych i Złych i mam luz. Oczywiście wszystko będę ważył na łazienkowej wadze elektronicznej i trzymał w pojemnikach z napisem "samokształcenie". Moim zdaniem świat by sła bo krę cił się bez półbogów z DD
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ze tez wam sie nie nudzi patrzec na te barany Zoo jest fajne, ale jezeli sie chodzi codziennie to nawet najwieksze wybryki natury spowszednieja od ciaglego ogladania. Szef im kaze to pisza, kazdy by pisal, jezeli musi niezaleznie czy to motywacja finansowa, kolezenska przysluga czy uczucia niskie typu zawisc, zazdrosc, zlosc, msciwosc. Takie jest zycie, bylem na paru wojujacych forach i zawsze tak bylo, jest i bedzie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co nie zmienia faktu, że jest pyszna sanna Mola twierdzi, że ludzie od miliardów lat nie chorują na nowotwory... A Dario nieuznający takich ewolucyjnych bredni, że gejostwo jest bogumiłe, pod warunkiem niekonsumowania. Jaki pan taki kram
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... i wyczalila Adasa Mlecznego a Adas mlecznych przecie nie trawi Strawi, jak dziury, zwłaszcza w głowie Ja wolę Grześki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajni jesteście...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czego oczekujesz od wioskowego glupka? Dla niego wystarczy chwila z gazeta podczas posiedzenia na sedesie zeby zgrywac eksperta wszechdziedzin. On nic nie wie, nic nie czytal ale dla niego wystarczy "Poczytałem o prądach selektywnych" i juz moze deliberowac i sie wymadrzac w temacie. Zostaw go w spokoju, role blazna tez ktos musi grac.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Czego oczekujesz od wioskowego glupka? Dla niego wystarczy chwila z gazeta podczas posiedzenia na sedesie zeby zgrywac eksperta wszechdziedzin. On nic nie wie, nic nie czytal ale dla niego wystarczy "Poczytałem o prądach selektywnych" i juz moze deliberowac i sie wymadrzac w temacie. Zostaw go w spokoju, role blazna tez ktos musi grac.
Słusznie, pszepana
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O, Morlinki też robią. Jak jestem po za domem, to kupuje Morlinki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
On cos czyta na biezaco, najczesciej jakies zlepki z netu i za chwile obwieszcza to w manierze zdradzania tajnych madrosci. Nie ma sie czym ani kim przjemowac, on obiecal sie udzielac, wiec cos tam klepie aby bylo wrazenie ruchu na forum, tam nikt nie sprawdzi nawet, ze zaprzecza sam sobie co chwile i nie pierwszy raz. Lepiej nie pisz wiecej, bo ci anakamon zaraz znowu wypomie albo inny anty-"martwociagowiec" Okazuje sie, ze tutaj jestesmy sledzeni na biezaco przez dziesiatki czujnych oczu lowiacych nasze slowa z czujnoscia pajaka siedzacego na skraju sieci i czekajacego na nierozwazna muche
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
jukor
Go
|
Ale tym sposobem możesz mieć dwóch włóczących się.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
...Rankiem B17 nie jest witaminą, a wczesnym popołudniem już jest i wypowiada się o obu sprawach ten sam ekspert ... Eee, co ta za expert. Przecież: "B-17 Flying Fortress był dolnopłatem z usterzeniem klasycznym, konstrukcja metalowa, podwozie jednogoleniowe"
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|