administ
Go
|
Widocznie masz inne poczucie humoru!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...widocznie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widocznie masz inne poczucie humoru!
A Ciebie to bawi?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie mam wyrobionego zdania na ten temat, ponieważ czytałem kilka pierwszych postów i jakoś dalej straciłem ochotę do czytania w poczuciu marnowania czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cholera, dobre zdanie przeczytałem za miedzą: Głupiemu i dokładna instrukcja nie pomoże, mądremu i propaganda nie zaszkodzi, a co inspiruje do przemyśleń dobre jest. Tylko po co mądremu dokładna instrukcja i po co propaganda siana przez głupców
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo to dla mnie podejrzane zdanie! Bo to detektyw dobrych produktów napisał, co to od kilku lat nic dobrego o DO nie miał do powiedzenia! Znaczy co? Znów przytył na Witoszkowej i chce się nawrócić, czy jak?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O prosze jakie obserwacje znalazlem na forum Bioslone Przeglądnąłem tamto forum www.DobraDieta.pl/forum/ i jakoś nie znalazłem żadnej dobrej diety, jeżeli w ogóle dieta może być dobra. Nic tam nie ma, żeby ktoś wyzdrowiał dzięki tej rzekomo dobrej diecie. W rzeczywistości wzięli czyjeś, przeinaczyli po swojemu i dopasowują konia do chomąta, ale to jest działanie niejako poboczne. Głównym ich celem wydaje się być wylewanie pomyj na Kwaśniewskiego, od którego wszystkiego się nauczyli, a nawet szczycą się certyfikatami otrzymanymi z rąk samego Kwaśniewskiego. Nie dziwota więc, że internetowi maniacy specjalizujący się w wylewaniu pomyj na cudze głowy są tam wysoko notowani, wręcz hołubieni, zaś ich adwersarze banowani.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Bardzo dobre i trafne spostrzeżenie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O Coolesiach tez tam wiedza, przeczytaj sobie caly temat, ciekawy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No sfiksował Adaśko z deczka Poczytałem, nie wiem co myśleć... Adasiu, a o czymś takim jak protoplast słyszał?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sylwia z Łodzi, choć chodzący chaos, tutaj wg mnie ma rację, przez duże R Wiem, że można osiągnąc niesamowite efekty zdrowiejąc bez żywności ekologicznej bo gdy zaczynałam nie było mnie na stać. Wiem , że nieumiejętnie łaczenie pokarmów powoduje rózne dolegliwości, które większość ludzi uznaje za efekt toksyczności żywności a muszę rozczarować,że łączy się to tylko ze zbytnim nadmiernym lub zbyt małym spozywaniem wciąż tego samego lub łaczeniu dwóch produktów , które nam w danym etapie zmian metabolicznych nie służą lub w ogólnie mówic nadal także blokadach psychicznych, których sami nie widzimy bądź nie wiemy, że jest to dla nas nawyk, problem itp. http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=241427#241427I nie, że żryjmy chemię, jak Zyon pewnie zrozumie, tylko są rzeczy ważne i ważniejsze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No sfiksował Adaśko z deczka Poczytałem, nie wiem co myśleć... Adasiu, a o czymś takim jak protoplast słyszał? Adaś? Mój Adaś, jest!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jaja z natury nie są szkodliwe, szkodliwy z natury i definicji jest za to nadmiar.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|