admin
Go
|
Z upoważnienia Pana Prezesa Adama Janego zamieszczam niniejsze Oświadczenie: cyt: Oświadczenie Zarządu Głównego OSBO Wobec powtarzających się nieprawdziwych i uwłaczających nam informacji internetowych na Stronie www.DobraDieta.pl, godzących w dobre imię Stowarzyszenia oraz obrażających Twórcę Żywienia Optymalnego dr. Jana Kwaśniewskiego i innych członków OSBO, w imieniu Zarządu Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Bractw Optymalnych im. ks. prof. Wł. Sedlaka oświadczam, że zgodnie ze Statutem, będziemy bronić i dochodzić swoich praw na drodze postępowania prawnego. Prezes ZG OSBO mgr Adam Jany. koniec cytatu. PS chodzi oczywiście o forum DD. Sprawie nadano bieg zgodnie ze stosownymi normami prawnymi.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
WRESZCIE!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobrze. Jak można tak bezkarnie obrażać Twórcę Diety Optymalnej, która przyczyniła się do wyzdrowień tylu ludzi i na pewno jeszcze do wielu się przyczyni. Obrażać nie powinno się nikogo, tym bardziej osób tak zasłużonych.
|
|
|
|
|
|
|
Grażyna
Go
|
Popieram.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie czytuję DD, ale tu spotykałam się z informacjami, z których wynikało że się żywi ono kosztem strony dr-JK więc zakusy i na JK musiały nastąpić. Dobrze, że Pan Jany chce pomóc żartownisiom na DD się opamiętać.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Nareszcie konkretne działanie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Pan Jarmołowicz otrzymywał kilkakrotnie pisemne prośby ze strony OSBO...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pan Jarmołowicz - nie dość, że takie obrażanie toleruje, to jeszcze sam dokłada do "kotła"..
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Go
|
A moglbym prosic o kilka przykladow klamliwych informacji podawanych na DD? Zastanawiam sie po prostu co tak urazilo pana prezesa ps. nie szukam zwady, serio pytam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"zenon" a mógłbym prosić, abyś nie zawracał mnie i sobie głowy sprawami, które nas nie dotyczą?
PS jeśli bardzo ci na tym zależy, to idź do Kancelarii Prawnej, poproś o analizę prawną postów wypisywanych w Internecie i jeśli prawnik dojdzie do wniosku, że są "nieprawdziwe i uwłaczające"..., to dalej podpowie ci również, co robić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak dla przypomnienia... No, ale o ile mnie pamięć nie myli, to na tym Oświadczeniu się sprawa zakończyła.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
A czy nie lepiej olać to co mówi Wituś ? Przecież to skończony głupek. Komu potrzebne takie procesy? Myślę, ze OSO ma co robic zamiast zajmować się głupkami pokroju Witusia. Idąc tym torem , trzeba bedzie wytoczyć proces 99% lekarzy, ktorzy mowią, że DO zabija. Odkąd przestałem jawnie przyznawać sie na jakiej jestem diecie żyje mi sie o wiele lepiej - a ludzie chorują i narzekają nadal bo "tylko chude" jest niby dobre.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
zeto,to taka gra w statki jest. Trafiony zatopiony lub mina
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A czy nie lepiej olać to co mówi Wituś ? Przecież to skończony głupek. Komu potrzebne takie procesy? Myślę, ze OSO ma co robic zamiast zajmować się głupkami pokroju Witusia. Idąc tym torem , trzeba bedzie wytoczyć proces 99% lekarzy, ktorzy mowią, że DO zabija. Odkąd przestałem jawnie przyznawać sie na jakiej jestem diecie żyje mi sie o wiele lepiej - a ludzie chorują i narzekają nadal bo "tylko chude" jest niby dobre.
99% polityków, 99% handlarzy żywnością, 99% producentów tejże, 99% prawników, 99% mataczy, cały przemysł farmaceutyczny ... ale będzie jatka. I tylko Grzeczne Dzieci z tego pogromu ocaleją, ich Dzieci i... "przydupas".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A las?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
A las? A pieniądze?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
na wszelki wypadek jakby moderacja wyciela, bardzo mi sie podobaja Biedna Ciotka Adamiakowa, gdzie sie nie odwroci to kopniak vvv nie myślałeś o tym żeby przyłączyć się do komisji macierewicza ? Jego teorie spiskowe to nic w porównaniu z twoimi. Nie wiem czy to konsekwencja diety wege czy braku seksu czy może jedno i drugie. vvv gdyby moje wnioski okazały się trafione to zawsze możesz połączyć dobieranie dobrych produktów z masturbacją. Jedno różni się niewiele od drugiego więc nie wymaga to podzielnej uwagi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Raczej nadają kształt. Tworzysz tu swoją własną historię, podobnie jak ja.
|
|
|
|
|
|
|
|