Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Co zamiast mąki? (Przeczytany 19905 razy)
|
dejzi9
Go
|
dla każdego być powinna ,a co do tornistra to tornistra nie noszę, tylko torbę na ramieniu a magnez wolę zabierać do żołądka xp
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Go
|
"dejzi" myslalem nad Twoim problemem, tzn poszukiwaniem slodkich smakow i znalazlem przyprawe, ktora nadaje potrawom slodkiego smaku. Jest to zmielony kminek. Nie smakuje jak "normalny" kminek, natomiast nadaje potrawie slodkosci i troche "mocy". Nie wiem, czy bedzie to dla Ciebie dobre ale warto sprobowac.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
dejzi9
Go
|
o! to pierwszy raz słyszę o takim kminku heh dziękuję na pewno wypróbuję tylko gdzie ja taki dostanę?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Go
|
o! to pierwszy raz słyszę o takim kminku heh dziękuję na pewno wypróbuję tylko gdzie ja taki dostanę? W domu. Zmiel kminek!!!!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|
|