administ
Go
|
Na nadciśnienie rzadko kto choruje, ponieważ 160/120 to żadne nadciśnienie, jeśli nie ma tętniaków, a zaniżona norma jest dla producentów piguł ... I dobrze, bo to lepsze niż zarabianie na wojnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to jest tak: przychodzi zdrowa baba do doktora, a wychodzi już chora na normy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
albo tak: przychodzi zdrowa baba do lekarza, a lekarz mowi: pani nie jest zdrowa, tylko zle zbadana
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, że na uniwersytetach medycznych pierwsza zasada dla przyszłego lekarza brzmi: zdrowy - to przypadek błędnie zdiagnozowany...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiadomo, że na uniwersytetach medycznych pierwsza zasada dla przyszłego lekarza brzmi: zdrowy - to przypadek błędnie zdiagnozowany... Jakby co zostaje w odwodzie profilaktyka
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jak profilaktyka skoro "choroba nie wybiera" i "Bóg tak chciał"? Nie ma to tamto, trzeba cierpieć.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Klauzula wyższości Prawa Bożego...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Klauzula wyższości Prawa Bożego... Dzisiaj widziałem "Strażnicę", na okładce napis: "Co Bóg myśli o paleniu"? Mniemam, że za fajnie nie myśli, mimo to się jara... To Prawo Boże jakieś dziwne jest.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Co Bóg myśli o paleniu"? To zależy, czy sam ćmi... A jak zmam życie, to ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja kilka razy, mam na to kwity, jakby co
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I jakie wrażenia?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I jakie wrażenia? Nic specjalnego, Bóg jak Bóg...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
I jakie wrażenia? Nic specjalnego, Bóg jak Bóg... przereklamowany
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A na jakiej diecie jest...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A na jakiej diecie jest... Czuć było winem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na trzeźwo to by lepszy świat stworzył...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na trzeźwo to by lepszy świat stworzył... Albo dużo gorszy...a tak jest przynajmniej wesoło
|
|
|
|
|
|
|
|