renia
|
W Wojci echu też jest jedno "e" to znaczy, że jesteś toksyczny? o mnie nie wspominając...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Fajna stronka, znalazlem tlumaczenie roznych produktow z englisz, ktorych nie bylo nawet w wiki.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Proszę sobie poczytać... No samo poczytanie to nie starczy niestety, bo zara ktoś wyjedzie, że np: majonez jest do niczego z przeproszeniem, bo ma np: E 260!!! No nie da się zrobić dobrego majonezu bez E 260
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Hehe nie Triszka, nie Traszka , lecz Trziszka "Prof. Tadeusz Trziszka jest jedynym Polakiem, który zarówno doktorat jak i habilitację wykonał z zakresu technologii jaj. Jest niekwestionowanym ekspertem od tej dziedziny. Prof. Trziszka jest pracownikiem naukowym Akademii Rolniczej we Wrocławiu - Kierownikiem Katedry Produkcji Pochodzenia Zwierzęcego. Do 2002 roku Rektor tej Uczelni. " W 2003(4?) bylem na jego wykladzie zorganizowanym na spotkaniu optymalnych w Kiekrzu k/Poznania. To mniej wiecej to http://www.optymalni.poznan.pl/naukowe-podstawy-zywienia/jajeczko-na-zdrowie.htmlMam to na video
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze nie słyszałam o żadnym takim przypadku, żeby komuś udało się przechytrzyć Naturę...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jest niekwestionowanym ekspertem od tej dziedziny... Ekspert wie tak dużo na wąski temat, że w zasadzie wie wszysto o niczym, czy jakoś tak. Innymi słowy, to bardzo smutne znać się tylko na jajach...
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
ale jjjaja żeby z jaj sobie jaja robić no to już tylko w Polsce
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech robią. Będzie więcej jaj na Święta...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ja proponuję cenę za jedno takie zdrowe jajo naukowe na poziomie 1l oleju napędowego, to będzie z akcyzą i VAT jakieś 5,50zł. To bardzo dobra cena za takie jaja...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to ja już nic teraz nie rozumiem... Jak to jest z tym "sterolem"? W jajku ten "chory-sterol" wyzdrowiał i już jest zdrowy-sterol , a w tłuszczach zwierzęcych jest nadal chory-sterol...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jaja jak berety!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...moherowe...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
....żenujące... jest to co tutaj wypisujecie.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
hehehe, to nie czytaj!
|