|
jerzy555
Go
|
bojowa jesteś, za dużo jajek spożywasz
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Ja bym się zawczasu nie cieszył... W końcu to nie jest obojętne ze czym my te jaja... Ale to chyba wszyscy wiedzą - Co do tego wrednego masła, tudzież smalcu, to nie ma się co łudzić - ten numer nie przejdzie - za mało zł na kcal.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak. Doktor Kwaśniewski mówił, że jajko jest najzdrowszym pokarmem, ale też może być najbardziej szkodliwym. Wszystko zależy od tego z czym się je zjada...Jeśli sporo węglowodanów do niego to......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Jeszcze wypłoszysz mi psa i nie będzie biedak chciał jajek jeść... Renia, czy ten z lewej to Twój osobisty piesek?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teoretycznie mojego syna. Ale on jest zawsze przy mnie jak otwieram lodówkę... Wabi się Donar...zdrobniale Donek...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Teoretycznie mojego syna. Ale on jest zawsze przy mnie jak otwieram lodówkę... Wabi się Donar...zdrobniale Donek...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Teoretycznie mojego syna. Ale on jest zawsze przy mnie jak otwieram lodówkę... Wabi się Donar...zdrobniale Donek... no bo Donek to z Donalda coś ma (nie mylić z Tuskiem)
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Totalne bzdury... I właśnie o to mi chodziło, aby wyglądało na "totalne bzdury" A E 322 to nic innego, jak cudowna na wszystko LECYTYNA... A i jeszcze czasem siem zdarza, że jajca mają dużo tych, no... rakotwórczych oksantrenów...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
cudowna na wszystko LECYTYNA... A i jeszcze naukowcy udowodnili, że E 322 sojowa jest cacy, a ta z jaj do niczego! "Totalne bzdury", ale psiak siem chyba nie wypłoszy z tego powodu?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Naukowcy robią nas w jajo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Naukowcy robią nas w jajo... Nas juz nie
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jaja są pełne E, czyli toksyczne są, jak jasna cholera z przeproszeniem!
|
|
|
|
|
|
|
|