administ
Go
|
"slawek" nie szokuj Wegetarian!
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
"slawek" nie szokuj Wegetarian!
Tak często podgladaja ??
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nicnowego,ale i tyle dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A po co? Jeszcze się za żółtka wezmą!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie zdanie znalazłam w wikipedii:"W 2001 roku stwierdzono, że tłuszcze nasycone (w maśle, smalcu, śmietanie, wieprzowinie, kiełbasie, drobiu, itp.) nie szkodzą osobom z predyspozycjami do raka piersi po menopauzie[1]...." Jak tłuszcze nasycone mogą jednym nie szkodzić a innym szkodzić? http://pl.wikipedia.org/wiki/Smalec ...jeszcze zdziwiło mnie to, że w smalcu są niewielkie ilości cholesterolu, a tak nim straszą...
|
|
|
|
|
|
|
Seweryn
Go
|
Tak piszą, bo jak już na tego raka kto zachoruje, to niech sobie przynajmniej dobrze zakąsi, to może się humor poprawi. A wiadomo, że jak się humor poprawia, to oznaka zdrowia jest.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
oo cos nowego Właśnie! Ani słowa o zagrażających zdrowiu fitosterolach uważanych do niedawna za niezbędne przy diecie heavy metals!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Doktor placebo perkusista z dobrych dzieci twierdzi, że wcześniej nie było dobrej diagnostyki raka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
On wie najlepiej... tylko jeszcze nikomu nic mądrego nie doradził...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A do tego biednych MiTomanów zmiąchał równo na dobrych dzieciach, a tu taką sztamę antyoptymalną trzymali.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wrogów chyba mu zabrakło to musiał kozła ofiarnego znaleźć... W końcu siebie zacznie kąsać ze złości...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Słuchajcie Małgorzaty Wojciechowskiej-Kozłowskiej. To wybitny i zasłużony ekspert obok kilku wcześniejszych pokoleń naukowców IŻiŻ, którzy wybitnie przysłużyli się do tego co jest.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie znam kobiety - nawet nie wiedziałem wczesniej, że jest cos takiego jak jakis IŻiŻ. Skłamałbym gdybym powiedział, że cierpię z tego powodu
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic nie tracisz! PS nie powiem, bo Szczygieł akurat znał się na rzeczy i nie szkodził! Napisał świetny podręcznik do którego zaglądam czasmi.
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|