administ
Go
|
Dziękuję Adam. Właśnie dla takich osób jak Wy, warto robić swoje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Napiszę coś o działaniu leków obniżających cholesterol. Dzisiaj spotkałam się ze swoją 54-lenią kuzynką. Ona miała zawroty głowy przy wstawaniu z krzesła, gdyż - jak powiedziała - skończyły jej się tabletki na obniżanie cholesterolu i jak ich nie weźmie to tak właśnie się dzieje...Powiedziałam jej, że te tabletki bardzo niszczą wątrobę, a ona na to, że - na coś trzeba umrzeć... Większość leków tak właśnie działa, że jeśli ich się nie weźmie, to ma się objawy odstawienne - jak przy narkotykach...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dawno nie czytalem tej ksiazki, musze sobie odswiezyc. Tylko jak to zrobic...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Dieta Optymalna Dr-a Kwaśniewskiego, to jedyna realna szansa dla Polski na zdobycie Nagrody Nobla w dziedzinie medycyny! Trzeba tylko zgłosić.
A jeśli się nie zgłasza, to wygrywają "komórki macierzyste" ... I zaś będzie "...mądry po szkodzie"...
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Ja caly czas adminie zastanawiam sie dlaczego jeszcze nikt tego nie zrobil? Zaczelam sie nawet zastanawiac czy nie podpusci jakiegos znajomego ktory robi doktorat zeby sie tym zajal. Narzie jednak brak czasu
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo nie każdy ma prawo zgłaszania, a jedynie instytucje do których Instytut Noblowski się zgłasza o podanie kandydatury. Ale jeśli Pan Prezes Tkocz pisze pismo do Prezydenta RP cyt: (...) 10 czerwca 2012 r. lek.med. Jan Kwaśniewski obchodzi 75 rocznicę urodzin. W związku z powyższym zwracamy się do Pana Prezydenta z wnioskiem o uhonorowanie tego Wielkiego Polaka poprzez 1.nadanie Orderu Orła Białego 2.nadanie tytułu Profesora belwederskiego Odkrycie Doktora Jana Kwaśniewskiego jest potwierdzane przez najnowsze badania z dziedziny Medycyny i Biochemii w wielu krajach świata . Jest to wciąż realna szansa do uzyskania prestiżowej Nagrody Nobla w dziedzinie Medycyny dla naszego kraju,a co za tym idzie osiągnięcia ogromnych korzyści finansowych i gospodarczych. W związku z powyższym prosimy o pozytywne ustosunkowanie się do w.w wniosku." to obowiązkiem urzędasów prezydenckich jest zająć się dogłębnie sprawą, a nie odpisywanie frazesów, mających wydźwięk typu: " Szanowny Panie Prezesie, mamy to w dupie". My też. I tyle na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Adminie czyli jesli ktos w swoich badaniach zajalby sie tym tematem i udowodnil ze Dr ma racje to nie ma szans na zgloszenie tego?
Nie wiem jakie sa prawa jesli chodzi o zglaszanie tego typu osiagniec dlatego pytam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Czyli nic z tego. Bo tam w tym komitecie widocznie madrych nie ma
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Same światowe "elity" intelektualne... pewnie z amerykańskimi naukowcami na czele...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To raczej strach przed "nieznanym" i troska o dobro globalne- tyle zła przecież wyrządziły niektóre "odkrycia" niektórych "odkrywców", że o pierwszym "fundatorze" nie wspomnę. ... My też. I tyle na ten temat. Bardzo roztropne podejście do całości zagadnienia. Wzorując się na Starszych, ja też.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do kolejnego zgłoszenia pozostał już tylko kwartał. Szkoda, bo mam przygotowane materiały, tylko się po nie zgłosić. No ale po co ma Polak dostać, skoro lepiej poprzeć obcego.
|
|
|
|
|
|
|
piosza
Go
|
Do kolejnego zgłoszenia pozostał już tylko kwartał. Szkoda, bo mam przygotowane materiały, tylko się po nie zgłosić. No ale po co ma Polak dostać, skoro lepiej poprzeć obcego. Czy aby na pewno by Pan tego chciał? A gdyby nuż się udało, to wie Pan o ile zdrożałaby np. taka słonina? O kościach szpikowych to nawet nie wspomnę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słonina byłaby po 80,- kości szpikowe po 99,99...za kilogram a jaka w biedronce po 4,99 zł/szt....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...jajka w biedronce...miało być...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bym przeniosła się na wieś... Rolnicy w końcu byliby ważni...
|
|
|
|
|
|
|
|