Mirek
Go
|
To tak jak kiedyś Biseptol, którym się w Rumunii handlowało Eee, trochę nie w tę stronę - Biseptol był używany w Rumunii jako środek wczesnoporonny. Zarzywany bynajmniej nie doustnie lecz dowcipnie. Massakrra
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Zarzywany
ale wstyd Zażywany oczywiście zarzynany nie
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zarzynali się za nim, bo ciężko było dostać
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zarzywany
ale wstyd Zażywany oczywiście zarzynany nie daj se spokuj i niech będzie pokój temu duchowi tudzież domowi wuwuwu
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A rżnięty już wygląda inaczej. Zarzywany
ale wstyd Zażywany oczywiście zarzynany nie daj se spokuj i niech będzie pokój temu duchowi tudzież domowi wuwuwu Ty, "wuwuwu"- prośbę mam. Dasz coś z Siebie?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A rżnięty już wygląda inaczej. Zarzywany
ale wstyd Zażywany oczywiście zarzynany nie daj se spokuj i niech będzie pokój temu duchowi tudzież domowi wuwuwu Ty, "wuwuwu"- prośbę mam. Dasz coś z Siebie? WyStarczy już tego rozmieniania na drobne,ile można. Niedługo nic ze mnie nie zostanie, a tu cały czas słyszę daj z siebie 100% Radzio (z)lituj się nade mną
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Zarzywany
ale wstyd Zażywany oczywiście zarzynany nie daj se spokuj i niech będzie pokój temu duchowi tudzież domowi wuwuwu dzięki , wylecialo mi z glowy, że przecież errare humanum est...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja juz antyperspirantu od ponad pol roku nie uzywam. Na poczatku sie adapotwalem jak to admin mowil, troche oliwa, troche kokos a teraz nic. I jest gites
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Mirek
Go
|
Ja juz antyperspirantu od ponad pol roku nie uzywam. Na poczatku sie adapotwalem jak to admin mowil, troche oliwa, troche kokos a teraz nic. I jest gites Ooo, to ciekawe, możesz parę słów więcej?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja juz antyperspirantu od ponad pol roku nie uzywam. Na poczatku sie adapotwalem jak to admin mowil, troche oliwa, troche kokos a teraz nic. I jest gites Ja wolę wodę, mydło i ewentualnie psikniecie perfumem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet chwilowe zatykanie gruczołów potowych nie służy zdrowiu, ale "dalsze badania są konieczne"!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nieraz psiknę na bluzkę czy sukienkę, żeby nic się nie zatkało...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja juz antyperspirantu od ponad pol roku nie uzywam. Na poczatku sie adapotwalem jak to admin mowil, troche oliwa, troche kokos a teraz nic. I jest gites Ooo, to ciekawe, możesz parę słów więcej? No ot tak sobie przestalem, bo sie naczytalem, ze nawet ten krysztal alunu to nie takie natural jest jak to pisza. A admin straszyl, ze jak z potem nie wyjdzie to wejdize w inny organ jakis i ogolnie to wlasnie tak: Nawet chwilowe zatykanie gruczołów potowych nie służy zdrowiu, ale "dalsze badania są konieczne"!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
"Dalsze badania są konieczne"...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
No to zostaję na razie przy dotychczasowym myciu i kąpaniu się. Dezodorantu nie wyrzucam do czasu zakończenia badań .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale tutaj nie chodzi o spirytus tylko o badania...
|
|
|
|
|
|
|
|