Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: jeden procent z mojego podatku (Przeczytany 5853 razy)
|
evosonic
Go
|
czy ktoś z was wie , jak można przekazać ten 1 % na Bractwo Optymalnych ?
|
|
|
|
|
|
|
Makot-ka
Go
|
1% - tylko na organizacje pożytku publicznego, a OSBO chyba nie jest jeszcze taką instytucją. Też bym chętnie oddała ten 1% na OSBO, ale nie ma jak!
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Wszystkim osobom , które chciałyby przekazać procent na OSBO, a nie mogą tego uczynić ze względów proceduralnych, proponuję wsparcie Warszawskiego Hospicjum dla Dzieci, kierowanego przez pana docenta w Instytucie "Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka" - dr hab. n. med. Tomasza Dangela: poczta@hospicjum.waw.plul. Agatowa 10, 03-680 Warszawa 022 678 16 11, 678 17 11 Organizacja Pożytku Publicznego konto : 33124010821111000004282080 Będzie to dobre wykorzystanie możliwości wspierania Organiazcji Pożytku Publicznego.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
to jest takie jakie jest ... trudno nie warto sie tym przejmowac .... podaj konto dla normalnych przelewow ... wiem B. wiem ze warto poz dla Toan
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
czy ktoś z was wie , jak można przekazać ten 1 % na Bractwo Optymalnych ?
NO właśnie - czy ktoś WIE . Czy OSBO działa, bo nic na ten temat do mnie nie dociera - tylko cisza...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Właśnie wyczytałem na stronie www.optymalni.org.pl , że OSBO na podstawie wpisu do KRS-u nr 0000165877 jest ORGANIZACJĄ POŻYTKU PUBLICZNEGO! A więc każdy, kto jeszcze się nie rozliczył z fiskusem, ma już możliwość jeśli zechce, przekazania 1% na Stowarzyszenie!. Dzięki Prezesowi Adamowi Janemu i nowemu ZG OSBO - ewentualne wpłaty będą należycie i statutowo wykorzystane.
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
Właśnie wyczytałem na stronie www.optymalni.org.pl , że OSBO na podstawie wpisu do KRS-u nr 0000165877 jest ORGANIZACJĄ POŻYTKU PUBLICZNEGO! A więc każdy, kto jeszcze się nie rozliczył z fiskusem, ma już możliwość jeśli zechce, przekazania 1% na Stowarzyszenie!. Dzięki Prezesowi Adamowi Janemu i nowemu ZG OSBO - ewentualne wpłaty będą należycie i statutowo wykorzystane. thx za link reszta potrzebna do pita jest na stronie nie kojarze pierwszego postu reszta chyba jest moja
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|