Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Senność (Przeczytany 44053 razy)
|
Zyon
|
Ja znam przypadek podobny. Testy alergiczne dziecka wyszly masakrycznie, zboza (znaczy sie trawy czy jakos tak) skala na maxa. Problem jest w tym, ze to podobno alergia na wdychanie Jesc juz mozna, bo to co innego Ogolnie to pierwsze slysze, zeby ktos mial alergie na wdychanie zboz w miescie, no ale rozne sa przypadki. Zeby bylo smieszniej dodam, ze mama ma wyksztalcenie medyczne jako farmaceuta
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ja znam przypadek podobny. Testy alergiczne dziecka wyszly masakrycznie, zboza (znaczy sie trawy czy jakos tak) skala na maxa. Problem jest w tym, ze to podobno alergia na wdychanie Jesc juz mozna, bo to co innego Ogolnie to pierwsze slysze, zeby ktos mial alergie na wdychanie zboz w miescie, no ale rozne sa przypadki. Zeby bylo smieszniej dodam, ze mama ma wyksztalcenie medyczne jako farmaceuta Dlatego dziwię się ludziom na ŻO/DO, że jeszcze nie pozbyli się złudzeń i chodzą po "porady" do np. alergologów
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No. Znajac zycie wypisze recepte na jakies "lekarstwo", ktore bedzie mialo na celu usuniecie objawow, bo przeciez nie usunie przyczyn
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Wysypiacie się optymalnie w takie upały? Bowiem ja tak! Z wczoraj na dziś 9h, a dziśdziś ... też będzie nie licho. O! Toż to marnotrawienie czasu! Ja rzadko śpię 6h. Najczęściej jest to 5 lub 5 i pół godziny. <-;
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
A Tobie tego czasu, teoretycznie, pozostało mniej niż mnie. <-;[
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Tak, ale teoria nie zawsze idzie z praktyką , poza tym optymalny staż Radzia chyba jest trochę dłuższy, więc może macie równe szanse. W każdym razie, oby jak najdłużej.
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
A z koralami i ogonem się obnosił
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wysypiacie się optymalnie w takie upały? Bowiem ja tak! Z wczoraj na dziś 9h, a dziśdziś ... też będzie nie licho. O! Toż to marnotrawienie czasu! Ja rzadko śpię 6h. Najczęściej jest to 5 lub 5 i pół godziny. <-; A niech tam Ci dopisuje, ja- pomny uwag- dzisiaj osiem ha ... ha, ha, ha. A Tobie tego czasu, teoretycznie, pozostało mniej niż mnie. <-;[
Biorę tyle, ile mi się należy, znaczy gospodarzę tak, jak rozumiem najlepiej, innymi słowy ... robię co mogę. A wiesz Ty, że ... DObrze mi tak! Tak, ale teoria nie zawsze idzie z praktyką , poza tym optymalny staż Radzia chyba jest trochę dłuższy, więc może macie równe szanse. W każdym razie, oby jak najdłużej. A powinny, tyle że wielu zaś wspomni o ... o ... o nieszczęściu, ponoć te najchętniej chadzają parami. Najdłużej, najdłużej- a wiadomo ile takiej "optymalnej patologii" dadzą pożyć, na przykład do ośmiu dych Mariusz zaofiarował swą pomoc, ... na wszelki wypadek uśmiałem się z tego. O tak!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A Tobie tego czasu, teoretycznie, pozostało mniej niż mnie. <-;[
Dużo nadal pracujesz, z uwagi na większy zapas czasu? Ja się dogadałem z Producentami tlenu, tyram czasem pełną gębą.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|