Autor
|
Wtek: Jak powstrzymać żarłoczność ???????? (Przeczytany 71551 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jak powstrzymać? Może zakąszać do syta? http://s2.postimg.org/6ocq4zsih/8534.pngPoniedziałek:kapusta 2400g duszona sól, dużo pieprzu tłuszcz 200g Wtorek:nic Środa:wątroba 850g sparzona tłuszcz 100g Czwartek:nic Piątek:kapusta 2400g duszona sól, dużo pieprzu tłuszcz 200g Sobota:nic Niedziela:Śledzie z cebulą w oleju 650g B:280 T:710 W:300 BTW 40:100:45 => 1:2,5:1,1 => 1220 kcal/d Nie do przejedzenia.Czy jakoś tak.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I co- statystycznie można? Ale żeby tak w czwartek bez jednego liścia, choćby dla schłodzenia fabryki snów, bo w środę wiadomo, co najmniej 2,6kagie w przerobie. Wypróżnienie jest podobne do prezentowanej symulacji napełniania cylindrów, domniemam, choć nie w kagie wyrażone, a w okresach, gdybym kabałą już kontynuował, Adasiu.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
odchudza sie , to moze....
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam znajomego, który dzień je, a dzień nie je. Trenuje też siłowo, tydzień trenuje, tydzień nie. Spoko, da się żyć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
[1220 kcal/d Tyle to ja wciagam na 1sze sniadanie a BMI 22.34 jak zryc?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
[1220 kcal/d Tyle to ja wciagam na 1sze sniadanie a BMI 22.34 jak zryc? Moze sprobuj rotowac kcal
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale żeby tak w czwartek bez jednego liścia Dobrze kombinujesz, widzę głębię doświadczenia życiowego, jakowoż niedojedzony "bigos" naturalnie zostaje i czeka, o tyle 200g wątroby trzeba sobie z płata(liścia) odciąć i przechować w lodówce na zajutrz.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Cylinder to nie to, bo to technologia wybuchowa jest, ale mogę zaprezentować alternatywne falowanie wokół dobrostanu. A Waść z zamiłowania do techniki to w jakiej branży?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mieszaniny gazów, to jest jak najbardziej technologia wybuchowa, co można odnieść do "prezentowanej symulacji", jako obiektu dla Twojej manipulacji**, Adasiu ... mój. Zmanipulowany* przebieg huśtawki- wobec powyższego, w funkcji czasu, może przyjąć identyczną postać, Adasiu mój. Zamiłowanie zawiera się w zbiorze nauk podstawowych dla nierobów, Adasiu mój. *;**- to nie są jednostkowe przypadki, zbiór jest większy i stale się poszerza, sam tworzysz tu swoją historię, Adasiu mój.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
[1220 kcal/d Tyle to ja wciagam na 1sze sniadanie a BMI 22.34 jak zryc? Moze sprobuj rotowac kcal No popa!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Młode ssaki uczą się przez naśladownictwo.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
(...) Uwaga: przy Żywieniu Optymalnym zapotrzebowanie człowieka na białko i energię jest najniższe ze wszystkich rodzajów diet. Dla człowieka dorosłego nie przekracza 50g. białka i 2000 Kcal/dobę,
przy pełnym pokryciu potrzeb organizmu i możliwości zjadania potraw bez żadnych ograniczeń ilościowych. Na l g białka powinno przypadać powyżej 2,5 g tłuszczu i nie więcej niż 0.8 węglowodanów (cukru) w diecie dobowej. (...)
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
(...) Uwaga: przy Żywieniu Optymalnym zapotrzebowanie człowieka na białko i energię jest najniższe ze wszystkich rodzajów diet. Dla człowieka dorosłego nie przekracza 50g. białka i 2000 Kcal/dobę,
przy pełnym pokryciu potrzeb organizmu i możliwości zjadania potraw bez żadnych ograniczeń ilościowych. Na l g białka powinno przypadać powyżej 2,5 g tłuszczu i nie więcej niż 0.8 węglowodanów (cukru) w diecie dobowej. (...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|