Autor
|
Wtek: Jak powstrzymać żarłoczność ???????? (Przeczytany 71570 razy)
|
administ
Go
|
Każdy widzi, co chce zobaczyć...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
" przy" to bardzo przyjemne, sprytne i inspirujące słowo. przyjemniej?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To "przy" jest bardzo łatwo ustalić, jak się wie jak! No, ale czy wszystko trzeba wiedzieć, a tym bardziej pisać w książce "popularnonaukowej", aby do kilku tomów się rozrosła?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Lodówka mogłaby ważyć delikwenta i kłóć go w palec i wydawać dobowe racje zgodnie z poziomami we krwi: - białka całkowitego - trójglicerydów - glukozy reszta tomów o minerałach i witaminach. I gdzie tu miejsce na człowieczeństwo (czyli łapczywe widzi mi się).
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To "przy" jest bardzo łatwo ustalić, jak się wie jak! No, ale czy wszystko trzeba wiedzieć, a tym bardziej pisać w książce "popularnonaukowej", aby do kilku tomów się rozrosła? "Daj, daj, daj ...", więcej daj, ile wlezie daj, wszystko daj! Przy czym to nie jest to samo, co- dla wszystkich, bowiem to już Przyjaciel mój dał. O! O! O "wsio rybkach" tylko wspomnę.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To "przy" jest bardzo łatwo ustalić, jak się wie jak! No, ale czy wszystko trzeba wiedzieć, a tym bardziej pisać w książce "popularnonaukowej", aby do kilku tomów się rozrosła? "Daj, daj, daj ...", więcej daj, ile wlezie daj, wszystko daj! Przy czym to nie jest to samo, co- dla wszystkich, bowiem to już Przyjaciel mój dał. O! O! O "wsio rybkach" tylko wspomnę. Chciałbyś Radziu, chciał... Komuszki są takie kochane, co to wszystko wspólne chcą, a szczególnie cudze!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Można wybaczyć, ale ze wspólnej kasy podbierania? A to już nie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|