|
MarekS
Go
|
Jasne, na zdrowie. No i miska gęstych flaków na wywarze z łychą masła wciągnięte
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dobrze, że jestem po obiedzie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
Jasne, na zdrowie. No i miska gęstych flaków na wywarze z łychą masła wciągnięte Gęsto to i majeranku powinno być!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to dotyczy tylko bliźniaków przecież...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Uprzedzam jednak lojalnie, że to "naukowy wniosek" wysnuty na podstawie tego doświadczenia...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
U! Link nie działa! Widocznie same głupoty tam wypisali, że tak szybko zniknęło!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Albo napiszę dla ketobraci, że leucyna jest aminokwasem wybitnie ketogennym! A tu proszę, wykryli, że "miażdżycę powoduje" Ale jak to możliwe, to pewnie nie wiedzą. Dlatego zapraszam wkrótce do lektury mojej książki, tam jest to wyjaśnione.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oni ostatnio chyba wzorem reszty ketomaniakow sie wzieli za wybiorcze studiowanie badan
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie tam oni nie wadzą, jeśli nie odmówią, gdy poproszę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mogliby zaprosic na ten ich festyn zamiast ketokocura co sie ubiera jak striptizer i lata po scenie jak poparzony
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No gdzie takiego niemedialnego gostka jak ja? Nie lubię występów na żywo, bo nigdy nie wychodzi mi tak jakbym sobie życzył. Zawsze palnę jakieś przejęzyczenie czy niedomówienie i to nie to co słowo pisane. To już lepiej tego doktora Bartka, co recytuje jak na egzaminie wg zasady: zakuć, zdać i zapomnieć! Nie wiem, czy do Katowic nie pojadę na tego 2-go marca, bo tam jest kilka osób z którymi chciałbym porozmawiać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Który to ten ketokocur?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kocur to może on jest, ale chyba już nie keto, bo ileż można sikać po palcach za krzyżykami...
|
|
|
|
|
|
|
|