Gavroche
|
Zyon, a czy człowiek żyje rozczłonkowany na szalkach w labie czy jest organizmem w środowisku? Potencjalnie to ja jestem mistrzem świata w snookerze Z takich to właśnie "badań" biorą się takie wspaniałe prace. Szczurom laboratoryjnym wsio ryba czy in vitro czy in vivo
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Biologia przekonan, ot co Srodowisko mozna stworzyc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Co to? Wyklady jakiegos studenta weterynarii?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Podręcznik, masz tam jak byk co mogą udawać hodowle, a czego n i e mogą Ale oczywiście to nieistotne, bo ten co go czytasz nie może się mylić i musi być lepszy od podręcznika akademickiego, dopiero jak przeczytasz innego, o przeciwnym wektorze przekonań (tak, tak, wiedzy ) zmienisz sobie horyzont
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Uuu akademicki , dobrze, ze mnie uprzedziles, juz mialem sciagac. Eeeee, yyyy co to ja chcialem powiedziec.,...a! no dziekuje postoje I jeszcze mam taka fajna opowiastke o fajnych ludziach hehe Co powiedzial Albert Einstein jak go poproszono o to zeby jak najkrocej opowiedzial jak doszedl do teorii wzglednosci? - Zignorowalem aksjomat
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ty je ignorujesz dla samego ignorowania Przekonaj swoje komórki do nieśmiertelności, mnie nie dasz rady, swoje wiem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Probuje przekonac, prace sa w toku Wiem, ze wygodniej usadzic dupe w fotelu i powiedziec "nie da sie" bo tak napisali....ale probuje, bo uwazam, ze nic nie jest pewne ani zbadane
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Prace są w toku od setek lat, jeśli nic nie dały siermiężną metodą prób i błędów na takiej czasoprzestrzeni, to skąd taka hurraufność, że szkiełko i oko da? Bogatych świrów nie brakuje, a jakoś nie słychać by któryś był spektakularnie długowieczny, bez względu na to czy pije mocz przed ważeniem, czy waży prze wypiciem Przed chwilą mówiłeś o szukaniu dziury w całym tym zdrowiu, a takie zachowanie mocno tym pachnie, zdecydowanie lepiej usiąść w fotelu po treningu i śniadaniu i nie przeszkadzać Stan psychiczny jest bardzo istotny dla długowieczności
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W ogole mam wrazenie, ze wydaje ci sie, ze odpowiadasz komus innemu na zupelnie inny temat Ja pisalem o tym o czym aktualnie czytam, o bialku, nadmiarach, wplywie na pewne procesy etc a ty mi pitolisz jakies smuty filozoficzne i dajesz chomiki dla studentow weterynarii Nie chciales tego przypadkiem Radziowi wyslac?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W ogole mam wrazenie, ze wydaje ci sie, ze odpowiadasz komus innemu na zupelnie inny temat Ja pisalem o tym o czym aktualnie czytam, o bialku, nadmiarach, wplywie na pewne procesy etc a ty mi pitolisz jakies smuty filozoficzne i dajesz chomiki dla studentow weterynarii Nie chciales tego przypadkiem Radziowi wyslac? Cóż, Blackendowi tak po prawdzie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsza w białku jest jarmołowiczowska "formuła 30gie". Zapamiętać, bo można się rzekomo "przebiałczyć" ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Slowo na Nd hyperaminoacidemia z/bez: - insulna/y - igefem/a a rozpad vs synteza bialek Jak zwykle enigma Możesz rozwinąć, Mariusz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie rozumiesz tego Gavroche? Ja też nie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie rozumiesz tego Gavroche? Ja też nie... Rozumiem znaczenie poszczególnych słów, ale co miał autor na myśli? W każdym razie dwie rzeczy ogólnie znane by cieszyć się zdrowiem to: białka tylko na cele budulcowe i nieprzejadanie się rozumiane jako raczej niedojadanie niż przejadanie się. Adaśko z DD postuluje jeszcze za niskim poziomem cukru, ale ja spotkałem się tylko w dwóch pracach dotyczących diet mieszanych. Szczerze to tej całej pogoni za długowiecznością nie rozumiem, jakość tak, ale ilość?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wesprę się Radziem - *
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajny zespół. Dotyczy - *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No nie wiem, 20 lat więcej powolnych spacerków i siedzenia przed tv z wnukami? Jak już nie można martwych ciągów robić, to po co żyć?
|
|
|
|
|
|
|
|