Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: mało tłuszczów-problem (Przeczytany 52342 razy)
|
|
Ukko
Go
|
Aż tak mnie to nie zajmuje. Poza tym, z całym szacunkiem dla Smalcowni, nie znam lepszego dietetyka, wraz z przyrodniczymi opłotkami dietetyki, od Ciebie. Szkoda, że już na Smalcownie nie zaglądasz. Pojawiło się tam ostatnio kilka ciekawych teorii żywieniowych znacznie wyprzedzających swój czas.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Aż tak mnie to nie zajmuje. Poza tym, z całym szacunkiem dla Smalcowni, nie znam lepszego dietetyka, wraz z przyrodniczymi opłotkami dietetyki, od Ciebie. I nie trzymam jęzora w Twoim zadku, tylko stwierdzam fakt. ....Piękne dzięki.
liz OZYM
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aż tak mnie to nie zajmuje. Poza tym, z całym szacunkiem dla Smalcowni, nie znam lepszego dietetyka, wraz z przyrodniczymi opłotkami dietetyki, od Ciebie. Szkoda, że już na Smalcownie nie zaglądasz. Pojawiło się tam ostatnio kilka ciekawych teorii żywieniowych znacznie wyprzedzających swój czas. Rozstałem się z tym miejscem pod wpływem emocji, które teraz już opadły, nawet ni pamiętam o co cho... A teraz nie mam zbyt wiele czasu, nawet tutaj sporadycznie zaglądam, chyba też Internet zaczął mnie lekko nudzić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ileż można przesiadywać przy kompie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przy kompie nie za długo, ale na internecie już można dłużej.
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Rozstałem się z tym miejscem pod wpływem emocji, które teraz już opadły, nawet ni pamiętam o co cho... A teraz nie mam zbyt wiele czasu, nawet tutaj sporadycznie zaglądam, chyba też Internet zaczął mnie lekko nudzić. Szkoda, srogie biohacki się tam czasami pojawiają, a badania znacznie wyprzedzające swój czas trwają.... Po tym jak przestałeś tam zaglądać, Zylon zrobił sobie nawet 30+ dni głodówki w ramach protestu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|