Autor
|
Wtek: Chamskie zachowanie i banowanie na forum DobraDieta. (Przeczytany 423481 razy)
|
Iga
Go
|
W sumie to ,że Zyon za swoje cwaniactwo dostał po łbie,to dobrze o nim świadczy.Nauczy się szacunku i pokory .Nie każdy ma taką możliwość,czasem chamy i cwaniaki zostają takimi do końca swojego zasr***go życia.Więc Zyon,głowa do góry ,dostałeś szansę na poprawę. Poproś Boga o wybaczenie i o to, byś na swojej drodze spotykał przyjaznych dla siebie ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Juz spotkal - optymalnych
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
O kim mowisz Iga?
No o Hannim mówię.Przecież sam zauważyłeś,że podaje sprzeczne informacje. Zauważ jeszcze,że jemu smród ,że się tak wyrażę ,padliny,pachnie owocami leśnymi.Ehhh,szkoda chłopaka i niektórzy to wykorzystują,tak jak niedźwiedź,który miesza chłopakowi w głowie.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Juz spotkal - optymalnych
I całe szczęście dla niego,żeby tylko chciał to wykorzystać z pożytkiem dla siebie.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
O kim mowisz Iga?
No o Hannim mówię. A to teraz wiem, czemu te gały tak skarbek wytrzeszcza...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
"Ziemniaki to śmierć" -ileż to się można dowiedzieć z DD . Powietrze,to też śmierć,bo przecież trzeba oddychać z tym całym zanieczyszczeniem. Ależ mieszają ludziom w głowach,tam na serio można się poważnie rozchorować.Co jeden to lepszy wynalazek przedstawia.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A bo najpierw trzeba ziemniaki uparować, dodać ospy, najlepiej serwatki i sylwetkę się będzie miało jak bekoniak exportowy...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ileż trzeba zjeść ziemniaków,żeby one zabiły człowieka? Dziennie może z 5 kg. Normalny człowiek tyle miesięcznie nie zjada.Ależ oni bredzą.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Bo oni w sumie wpierniczają jak te bure świnie i wydaje im się,pisząc o zabójczym kartoflu,że tyle trzeba dziennie zjadać.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
"Toksyczne procesy,które zachodzą w ziemniaku" Toksyczni rodzice,toksyczne ziemniaki. http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=152058#152058 Bo to takie dziwne,że pod skórką jest solanina,która się wytwarza wtedy,gdy ziemniaki mają kontakt ze zbyt dużą ilością światła. Skórkę trzeba odciąć razem z tym zielonym i reszta jest jak najbardziej do spożycia.Jakież to "mundre głowy " są na DD
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A co myślicie o tych zdaniach : Doskonałym śniadaniem mogą być płatki z otrębami, plasterkami banana, rodzynkami i mlekiem sojowym lub płatki owsiane z gruszką.
Ryż z rodzynkami na kolację to też dobra kombinacja. Możesz spróbować tost z razowego chleba z masłem orzechowym, plasterkami banana i kiełkami.
Niezależnie od t ego co jesz, o ile to pasuje, możesz zawsze dodać kiełki, najbardziej żywą, rosnącą bombę enzymatyczną !
Pytam nie jako cukrzyk, ale dla ogółu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To nie jest problem.. jak ktoś boi się jeść ziemniaki, to zawsze może się napchać kartoflami do woli...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powyższy mój post dotyczy postu Igi.. Zonia mnie troszkę wyprzedziła..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Coś Zyonka nie ma.Może zaczął słuchać RadiaMaryja,albo posypał sobie głowę popiołem i do Częstochowy na gołych kolanach po kamieniach zasuwa . Albo może pojechał do DanVit leczyć skutki uboczne diety "niskowęglowodanowo- dobrodietowej"?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A co myślicie o tych zdaniach : Doskonałym śniadaniem mogą być płatki z otrębami, plasterkami banana, rodzynkami i mlekiem sojowym lub płatki owsiane z gruszką.
Ryż z rodzynkami na kolację to też dobra kombinacja. Możesz spróbować tost z razowego chleba z masłem orzechowym, plasterkami banana i kiełkami.
Niezależnie od t ego co jesz, o ile to pasuje, możesz zawsze dodać kiełki, najbardziej żywą, rosnącą bombę enzymatyczną !
Pytam nie jako cukrzyk, ale dla ogółu Kiedyś jadłam płatki owsiane z mlekiem,ale niedługo.Tak mi się jakoś chciało i nie na śniadanie. Nigdy nie jadłam płatków z bananem,rodzynkami i mlekiem sojowym,także nie mogę się wypowiedzieć na ten temat.Mleka sojowego nigdy nie kupowałam,tostów również. A od kilku lat doskonałym dla mnie śniadaniem jest jajecznica z dwóch,albo trzech jajek.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
...A od kilku lat doskonałym dla mnie śniadaniem jest jajecznica z dwóch,albo trzech jajek. Mam podobnie, prostota przygotowania robi swoje . Do tego wkrojony boczek albo z kawałkiem salcesonu, etc.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
...A od kilku lat doskonałym dla mnie śniadaniem jest jajecznica z dwóch,albo trzech jajek. Mam podobnie, prostota przygotowania robi swoje . Do tego wkrojony boczek albo z kawałkiem salcesonu, etc. No, a gdzie podgardle?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Zapomniałem dodać, że prędkość światła jest stała jedynie w próżni...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|