Teresa Stachurska
Go
|
[Dobre 100 g żółtek i 250 g grochu. Po ugotowaniu ze trzy razy tyle? Oj! Teresa, przecież nie każdy zwraca uwagę, na takie "nieważne" rzeczy! A jak ładnie się to porównanie prezentuje. Pewnie się nie znam , dla mnie prezentowało się nieładnie. Manipulatorstwo dla niewybrednych, czy niedowidzących?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak, śliczne. Jak brakuje treści, można nadrobić formą. Jeszcze szlaczek powinien łomotnąć purpurowy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Adam lubi taka ornamentyke, na Bioslone tez lepil jakies obrazki. Moze to ma na celu podkreslenie, ze forma jest wazniejsza od tresci, co zreszta idealnie wspolgra z idea DDP.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Adasiu "vvv" przepis na dziś dla ciebie - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=97 - możesz dalej twierdzić, że sporadycznie, raz do roku, albo wcale to jest na co dzień podstawa dietetyczna, bo tak Doktor zaleca...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja dzisiaj zjem mamine, jadę dziecko pokazać babci, na wieczór, żeby kortyzola obniżyć przed snem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie, panie admin czy tego paczka to mozna zjesc zamiast chleba i na nim wyrabiac proporcjum? Jak go wsune z boczkiem i doloze plaster szynki to bedzie dobrze?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ja dzisiaj zjem mamine, jadę dziecko pokazać babci, na wieczór, żeby kortyzola obniżyć przed snem. A to musisz sobie jeszcze wyliczyć wg ciągu kiedy nadejdzie objaw poranny i ból głowy! Aby zaskoczenia nie było
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i jak dostanie zatwardzenia to podczas posiedzenia na wucecie dojdzie Fenomen Wrzasku do tego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
A gramatura zawartosci muszli koniecznie musi byc zgodna z liczbami Fibo
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dzisiaj zjem mamine, jadę dziecko pokazać babci, na wieczór, żeby kortyzola obniżyć przed snem. A to musisz sobie jeszcze wyliczyć wg ciągu kiedy nadejdzie objaw poranny i ból głowy! Aby zaskoczenia nie było Zjem tak, żeby przespać, jak Adaśko, koło 18.00.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Slabo bedzie jak przespisz fibo-srake
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Albo spac w pampersie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Co za wspaniała informacja dla DDPowiczów! Adasiu "vvv" wreszcie są pączusie dla ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja oni te rośliny doją?
|
|