|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
A wiesz Ty przyjacielu, że podałeś link do książki która jest wydana po angielsku na Amazonie i nic z Twojego linku wynika?
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
A wiesz Ty przyjacielu, że podałeś link do książki która jest wydana po angielsku na Amazonie i nic z Twojego linku nie wynika?
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Udowodnij,że w tej książce jest ten rzekomy list.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Sam sobie udowodnij ...
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Sam sobie udowodnij ... Ty twierdzisz,że w tej książce jest ów rzekomy list.Więc udowodnij to. Stwierdzeniem.....sam se udowodnij.. dajesz wyraz swojej niemocy w tym względzie.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Sam sobie udowodnij ... Taki sposób dyskutowania świadczy o twoim prymitywizmie. Celowo wyraz ..twoim.. napisałem z małej litery.
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
- Jerzyku bywaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
- Jerzyku bywaj! No i co nie możesz udowodnić ,że ów list jest zamieszczony w książce na którą się powołałeś. Tym stwierdzeniem jw. dałeś wyraz swojej ignorancji i chciejstwa. Chciałbyś aby taki list istniał ale on nie istnieje, Bywaj Wojciechu S.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
A tak gwoli wyjaśnienia nic nie mam przeciw Do, sam na niej jestem ale jak ktoś mi coś wmawia nie mogąc tego udowodnić to tego nie przyjmuję.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
A tak gwoli wyjaśnienia nic nie mam przeciw Do, sam na niej jestem ale jak ktoś mi coś wmawia nie mogąc tego udowodnić to tego nie przyjmuję.
Chyba bardziej jak na DO , zalezy Ci na awanturach.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Chyba bardziej jak na DO , zalezy Ci na awanturach. Naczytał się bidoczek kłamstw w Internecie i teraz nie wie co prawda, co fałsz!
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Chyba bardziej jak na DO , zalezy Ci na awanturach. Nie właśnie, że jest odwrotnie.Bardzo bym chciał by list dr Lutza okazał się prawdą a nie fałszywką.Ale jego istnienia nie można przyjmować na wiarę.Ktoś go chyba widział ktoś ma jego oryginał,pora go UJAWNIĆ.Tacy jak ty i wojciechs możecie sobie pisać co chcecie.Nie zmieni to faktu, że od teraz będą was zżerać wątpliwości co do jego istnienia. A z ciebie zeto to się teraz zrobił taki miglanc, przypomnij sobie jak ciebie na forum DD posądzano o awanturnictwo i kto się za tobą ujmował.Sam do mnie pisałeś na priv proponując czytanie pewnego forum.No ale punkt widzenia , jak widzę ci się zmienił.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie rozumiem po co komuś potrzebne są jakieś oryginały listów, jakieś dowody na piśmie..Czyżby skuteczność DO zleżała od papierków i pieczątek? Co mi by dała jakaś "cudowna" kuracja, której "cudowne" działanie potwierdziłoby na piśmie nawet 60-ciu habilitowanych profesorów, gdybym po niej czuła się coraz gorzej. Przecież skuteczność DO każdy może sprawdzić na sobie i to jest najważniejsze...własne zdrowie a nie zaświadczenia pisemne..
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Nie rozumiem po co komuś potrzebne są jakieś oryginały listów, jakieś dowody na piśmie..Czyżby skuteczność DO zleżała od papierków i pieczątek? ..
oryginały są potrzebne aby udowodnić, że przedstawiane listy istnieją a ich treści nikt nie zmienił zgodnie z własnym zapotrzebowaniem.
|
|
|
|
|
|
|
|